Playstation 5 Pro geçilir mi ?

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
PS5 sahibiyim ve yakın zamanda yurt dışından PS5 Pro getirtmeyi düşünüyorum. Zaten böyle bir düşüncem vardı fakat PS'lere de zam geleceği için hemen bu işi halledeyim sonrasında zam gelirse zorlanmayayım diye düşündüm. Çünkü bir arkadaşta PS5 Pro'da Fifa oynarken bile fark hissediliyordu açıkçası bendeki PS5 ile arasında.
Burada merak ettiğim şey şu, PS 6 ne zaman çıkacak meçhul ki en az 2 sene var gibi duruyor o yüzden onu bekleyene kadar PS5 Pro'nun sunduğu görselliği yaşamak adına geçmek istiyorum. PS 6 geldiğinde de çok geri kalacağını sanmadığımdan dolayı geçmeyi planlıyorum.
Bu konuda fikirlerinizi sunar mısınız ?

PS5 sahibiyim ve yakın zamanda yurt dışından PS5 Pro getirtmeyi düşünüyorum. Zaten böyle bir düşüncem vardı fakat PS'lere de zam geleceği için hemen bu işi halledeyim sonrasında zam gelirse zorlanmayayım diye düşündüm. Çünkü bir arkadaşta PS5 Pro'da Fifa oynarken bile fark hissediliyordu açıkçası bendeki PS5 ile arasında.
Burada merak ettiğim şey şu, PS 6 ne zaman çıkacak meçhul ki en az 2 sene var gibi duruyor o yüzden onu bekleyene kadar PS5 Pro'nun sunduğu görselliği yaşamak adına geçmek istiyorum. PS 6 geldiğinde de çok geri kalacağını sanmadığımdan dolayı geçmeyi planlıyorum.
Bu konuda fikirlerinizi sunar mısınız ?
Düz ps5 ile elbette fark vardır hocam ama bence geç kaldınız zamlardan önce geçseydiniz belki aradaki fiyat farkına değerdi ama şuan fiyatı çok artmış durumda ben olsam geçmezdim

Düz ps5 ile elbette fark vardır hocam ama bence geç kaldınız zamlardan önce geçseydiniz belki aradaki fiyat farkına değerdi ama şuan fiyatı çok artmış durumda ben olsam geçmezdim
Yurtdışında bir artış yok o yüzden bir an önce harekete geçsem mi diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşa soruyorsun bize gta6 için mecbur geçeceksin işte.
GTA5 oynamadım, GTA6'yı da aman aman beklemiyorum. Ama dediğiniz gibi istiyorum diyelim PS5 Pro'da yeterli olur mu sizce ?

GTA 6 için düşünüyorsan geçilmeli, onun dışında oek gerekli değil. PS6 çıktığında geçersiniz Fiyat performansa da bakın derim elinizdekini 20-25 bandına okutup üzerine 10-15k ekleyecekseniz ve bu para sizi yormayacaksa olabilir tabii ki

GTA 6 için düşünüyorsan geçilmeli, onun dışında oek gerekli değil. PS6 çıktığında geçersiniz
ASlında gerçekten "Gerekli değil" kısmına katılıyorum ama 4K OLed monitörüm, 4K QLED TV'im felan varken, bazı oyunlarda kısım kısım PS5'in kasıyor olması gerçekten can sıkıyor. Görsel kalitede PS5 Pro'da gerçekten büyük bir artışı gözümle görmesem hiç düşünmüyordum bile geçmey.

Yurt dışı imkanın varsa geçilir. Olanıda zagen iyi fiyattan satarsın. Çok fark etmez gibi kağıt üzerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,236
Üyeler
190,711
Son üye
xraresftw
Geri