Aususlike 80+ Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 368 Reaksiyon skoru 129 20 Mart 2021 #1 Selam. Yaz tatili gelince konsol almayı planlıyorum. Yaklaşık 3-4 ay var. Sizce ps5 stoğu türkiyeye (yurt dışından değil) o zamana kadar gelirmi.
Selam. Yaz tatili gelince konsol almayı planlıyorum. Yaklaşık 3-4 ay var. Sizce ps5 stoğu türkiyeye (yurt dışından değil) o zamana kadar gelirmi.
E Efee.d 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 275 Reaksiyon skoru 87 20 Mart 2021 #2 Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Lalalax yazmış: Selam. Yaz tatili gelince konsol almayı planlıyorum. Yaklaşık 3-4 ay var. Sizce ps5 stoğu türkiyeye (yurt dışından değil) o zamana kadar gelirmi. Devamı için tıklayın...
Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Lalalax yazmış: Selam. Yaz tatili gelince konsol almayı planlıyorum. Yaklaşık 3-4 ay var. Sizce ps5 stoğu türkiyeye (yurt dışından değil) o zamana kadar gelirmi. Devamı için tıklayın...