Playstation 5 stokta yok ?

HüseyinG

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Arkadaşlar şimdi avm ye gitsem mağazalarda bulabilir miyim. Teknosa mediamarkt gibi mağazaların internet sitelerinde tükendi yazıyor. Stokta olan mağazalara göz at a bastığım zaman ürün bulunamadı diyor. Yani kısacası mağazalarda var mıdır

Arkadaşlar şimdi avm ye gitsem mağazalarda bulabilir miyim. Teknosa mediamarkt gibi mağazaların internet sitelerinde tükendi yazıyor. Stokta olan mağazalara göz at a bastığım zaman ürün bulunamadı diyor. Yani kısacası mağazalarda var mıdır
Daha Türkiyeye gelmediki. 19 kasımda TR ve diğer ülkelere gelecek diyor internette.

Henüz ülkemizde yok,bugün dağıtıma başlayacak diye biliyorum Türkiye'de.

Mağazaya gidip sordur. Belki getittirebilirsin

Mağaza stoğuyla internet sitesi stoğu ayrı olmuyor mu? Avmler yeni açıldı. Bitmiş olması biraz sor değil mi?
İnternet stoğundan bahsediyorum zaten. AVM'ye gidin isterseniz, şansınızı deneyin.

Bana kalırsa ilk serilerini alma biraz bekle sıkıntı çıkmasın sonra rahat takılırsın

Geri