Playstation bağlamak için

Keremxxx

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben playstation 4 için monitör alacağım ama hala karar veremedim 24 inç veya 27 inç monitör olacak 1ms ve 144 hz olacak ps4 olduğu için hoparlörlü almalı mıyım ? Yoksa ayrı olarak mı hoparlör almalı mıyım?

Arkadaşlar ben playstation 4 için monitör alacağım ama hala karar veremedim 24 inç veya 27 inç monitör olacak 1ms ve 144 hz olacak ps4 olduğu için hoparlörlü almalı mıyım ? Yoksa ayrı olarak mı hoparlör almalı mıyım?
1080p fullhd 27 inch alma

Bütçe maks 1800

1080p fullhd 27 inch alma
Neden ? Adamın bütçesi çok. Daha ne alabilir ki ?
Bunu önerebilirim.
Hocam çok üzgünüm önerdiğim hapörler hem jak hem usb girişliymiş. Yanlış önerdiğim için üzgünüm :(

Bunu önerebilirim.
Yanına da USB Hapörler bunu öneririm. S120 ile aynı. Sadece birisi jak, birisi USB ile çalışıyor.
Bu USB olanı :)
çoğu kişi önermiyor o yüzden dedim :)

Bunu önerebilirim.
Hocam çok üzgünüm önerdiğim hapörler hem jak hem usb girişliymiş. Yanlış önerdiğim için üzgünüm :(
Şimdi ben hoparlör almassam ses hiç grlmes demi kulaklık takmadığım sürece ps4 ten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,097
Üyeler
187,772
Son üye
Nobloodnotrabajo99
Geri