Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bende cahilim takılırızCidden ps4 hakkında cahilim. Neden olmasın![]()
Bende cahilim takılırızCidden ps4 hakkında cahilim. Neden olmasın![]()
Yarın satıcının hesabını alacam kullanıcı bilgilerini falan değiştirecem ondan sonra ekleeimseni. İstersen en özelden nickini verBende cahilim takılırızpsn hesabını ver ekliyim oyunlari aldinmi ?
Ne aliyorsun tam olarak ?Yok
Yarın satıcının hesabını alacam kullanıcı bilgilerini falan değiştirecem ondan sonra ekleeimseni. İstersen en özelden nickini ver
Ne aliyorsun tam olarak ?
Ilan at bakayim merak ettimPs4 pro
Letgodaydı. İlanı benim için satıldı yazdı bakamıyorum.yarın bi inceleme yaparımIlan at bakayim merak ettim![]()
Tamam bakalim ne aldin hangi fiyataLetgodaydı. İlanı benim için satıldı yazdı bakamıyorum.yarın bi inceleme yaparım
Call of duty star wars witcher 3 pes 2020 (hepsi dijital) tek kol ps4 pro 2950 tlTamam bakalim ne aldin hangi fiyata
Hımm iyi bende ps4 slim gta5 gow days gone ve 3 aylik plus üyeliğine 3450 tl vericem 2 yil sony garantisi flnC
Call of duty star wars witcher 3 pes 2020 (hepsi dijital) tek kol ps4 pro 2950 TL
Hocam pahalı değil mi yaaHımm iyi bende ps4 slim gta5 gow days gone ve 3 aylik plus üyeliğine 3450 TL vericem 2 yil sony garantisi fln
Ben ömürlük aliyorum 2 yıl sony garantisi fln cazip geldi 4k Tv im yok zaten 30 fps yeter bana 1 2 yıl önce firsatimiz olsaydi keşke. 2017 de 1.500 tl pro vardi VergilerHocam pahalı değil mi yaakikinci ele baksaydınız slim performans olarak bi tık geride sanki
Ohaaaaa garantili ps4 pro 1500Ben ömürlük aliyorum 2 yıl sony garantisi fln cazip geldi 4k Tv im yok zaten 30 fps yeter bana 1 2 yıl önce firsatimiz olsaydi keşke. 2017 de 1.500 TL pro vardi Vergiler![]()