Playstationumu kaç TL'ye satışa koymalıyım?

Elein

80+
Reaksiyon skoru
75
Playstation 4 Slim 1TB yanında 7 oyun var(ekstra 1 tane last of us part 2 var fakat indirme CD'si kayboldu artık hangi misafir çocuğu çaldıysa... Oyun ps4'de inik ve oyun CD'si var. Fiyata dahil etmeye gerek yok)
Oyunlar:STREET FIGHTER 5, RED DEAD REDEMPTION 2, UNCHARTED 4, INFAMOUS SECOND SON, GOD OF WAR 4, PES 2018, MARVEL SPIDERMAN
2 kol var fakat birinde drift sorunu var. Fiyata ne kadar etki eder bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim.
Cihazın 1-2 köşesinde aşınma var beyaz gözüküyo fakat uzaktan anlaşılmayacak kadar küçük.
Sizce bu 2. el kaç tl eder??

Cihazı 7250 oyunları ayrı sat

Playstation 4 Slim 1TB yanında 7 oyun var(ekstra 1 tane last of us part 2 var fakat indirme CD'si kayboldu artık hangi misafir çocuğu çaldıysa... Oyun ps4'de inik ve oyun CD'si var. Fiyata dahil etmeye gerek yok)
Oyunlar:STREET FIGHTER 5, RED DEAD REDEMPTION 2, UNCHARTED 4, INFAMOUS SECOND SON, GOD OF WAR 4, PES 2018, MARVEL SPIDERMAN
2 kol var fakat birinde drift sorunu var. Fiyata ne kadar etki eder bilmiyorum bilenler yazarsa sevinirim.
Cihazın 1-2 köşesinde aşınma var beyaz gözüküyo fakat uzaktan anlaşılmayacak kadar küçük.
Sizce bu 2. el kaç tl eder??
https://www.oyunkonsolu.net/ arkadaşa ben sattım bu siteden fiyat teklifi aldım.. hatta siteden aldığım fiyatın fazlasına aldı kutusuda vardı.. istanbul küçükçekmecede nakit verdi paramı

ben de pes 2018 var hocam ama hesapta kac eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de 4 pro var tek kol cihaz hiç açılmadı o kaç eder hocam
Letgo veya sahibinden den piyasaya bak.cuh modeli 7216b ise daha rahat satarsın

Geri