12.5.4 sürümü yüklü ve sadece kendi adaptör ve kablosuyla şarj ettim. Olmazsa bu akşam sıfırlarım telefonu. Eğer düzelmezse garanti adı altında bir tamir ücreti var mı?MIUI güncellemeleri yüzünden birçok Xiaomi kullanıcısından bu şikayeti duyuyoruz. Hangi sürüm yüklü?
Bir de servisi aradığınızda ilk diyecekleri şey telefonu fabrika ayarlarına döndürün (kısaca sıfırlayın), yine düzelmezse o zaman bize getirin. Bu işlemi YEDEKLERİNİZİ ALDIKTAN SONRA yapıp deneyin.
Her zaman orijinal ya da kaliteli yan sanayi adaptör-şarj kablosu kullanın.
Xiaomi servis politikalarını pek bilmiyorum ama eğer donanımsal bir sorun tespit ederlerse ücretsiz değişmekle yükümlü olmalılar.12.5.4 sürümü yüklü ve sadece kendi adaptör ve kablosuyla şarj ettim. Olmazsa bu akşam sıfırlarım telefonu. Eğer düzelmezse garanti adı altında bir tamir ücreti var mı?
Endonezya romu kurun aynı cihaz bende var içinde 1 yıldır Endonezya romu kurulu Google'nin saçma sapan arama mesajlasma vs daha birçok uygulamasi yok orijinal Xiaomi'nin var12.5.4 sürümü yüklü ve sadece kendi adaptör ve kablosuyla şarj ettim. Olmazsa bu akşam sıfırlarım telefonu. Eğer düzelmezse garanti adı altında bir tamir ücreti var mı?
Batarya bakımına fark etti mi ? Veyahut günlük kullanımda rahatlık sağlıyor mu?Endonezya romu kurun aynı cihaz bende var içinde 1 yıldır Endonezya romu kurulu Google'nin saçma sapan arama mesajlasma vs daha birçok uygulamasi yok orijinal Xiaomi'nin var
Herşeyi ile fark ettiBatarya bakımına fark etti mi ? Veyahut günlük kullanımda rahatlık sağlıyor mu?