Neler Yeni

Yardım Poco x3 nfc oyun oynamasak bile alınır mı

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
arkadaşlar yurtdışından sadece xiaomi telefonlar getirtirebiliyorum ve poco x3 nfc 128gb 6 ram 2700 e gelebilir ama benim düşündüğüm şey ben telefon da cok oyun oynamıyorum acaba o anlamda sıkıntı olur mu birde xiaomi mi 11lite ı sordumdum ama cevap gelmedi daha eğer o ucuza gelirse onu alıcam ama gelmez ise pocoyu alıcam gibi sizce hata yapmış olur muyum [maks 4000 bin tl olucak şekilde xiaominin başka iyi telefonu var mı kamerası iyi olan) bu arada eğer türkiye de maks 3 bin tl olucak şekil de kamerası fln daha iyi olan tel varsa söyler misiniz( cok hızlı yazdım o yüzden yazım hatası olabilir kusura bakmayın]

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mi 11 lite daha iyi.
Poco x3 NFC'de üzmez, oldukça iyi telefon fiyatına göre.
Oyun oynamasan bile neden alınmasın, fiyatına göre özellikleri oldukça güzel sonuçta.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 11 lite daha iyi.
Poco x3 NFC'de üzmez, oldukça iyi telefon fiyatına göre.
Oyun oynamasan bile neden alınmasın, fiyatına göre özellikleri oldukça güzel sonuçta.
hocam telefonum bozuldu ve o yüzden 2 gündür telefonsuz takılıyorum ve yarın arkadaşımın dükkanına 2700 TL'ye poco x3 nfc gelicek sizce alsam mı ya çünkü mi 11lite sordukduk ama hala cevap gelmedi ve sanırım yeni cıkan telefonlar da da imei sıkıntısı oluyormuş

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hocam telefonum bozuldu ve o yüzden 2 gündür telefonsuz takılıyorum ve yarın arkadaşımın dükkanına 2700 TL'ye poco x3 nfc gelicek sizce alsam mı ya çünkü mi 11lite sordukduk ama hala cevap gelmedi ve sanırım yeni cıkan telefonlar da da imei sıkıntısı oluyormuş
Eğer ülkeye kayıtlı değil ve yurtdışından geldi ise ıemı kopyalanır. Bu da yasal değildir.
IEMI kopyalandığı anlaşılır ise telefon kullanılamaz, lakin anlaşıldığı zaman da 50 liraya yeniden IEMI attırabiliyorsunuz.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Eğer ucuza gelirse Mi 11 Lite çoğu yönden daha iyi bir tercih olur. X3 NFC'den biraz daha pahalıya gelir yine ucuza gelse bile ama bütçeniz yeterse Mi 11 Lite tercih edin derim. Bunun dışında 2700 TL'ye X3 NFC'yi tercih etmek de çok güzel olur.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,762
İsim
Mert Metshi
Ben yurtdışı x3 kullanıyorum 2700 pahalı değil mi ben 2000 liraya almıştım

(Evo)lution

80+ Bronze
arkadaşlar yurtdışından sadece xiaomi telefonlar getirtirebiliyorum ve poco x3 nfc 128gb 6 ram 2700 e gelebilir ama benim düşündüğüm şey ben telefon da cok oyun oynamıyorum acaba o anlamda sıkıntı olur mu birde xiaomi mi 11lite ı sordumdum ama cevap gelmedi daha eğer o ucuza gelirse onu alıcam ama gelmez ise pocoyu alıcam gibi sizce hata yapmış olur muyum [maks 4000 bin TL olucak şekilde xiaominin başka iyi telefonu var mı kamerası iyi olan) bu arada eğer türkiye de maks 3 bin TL olucak şekil de kamerası fln daha iyi olan tel varsa söyler misiniz( cok hızlı yazdım o yüzden yazım hatası olabilir kusura bakmayın]
Xiaomi Mi11 Lite almanızı tavsiye ederim. Poco X3 Pro nun kamerası iyi değil.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
@şahin doğan hocam konuyu en baştan okursanız sevinirim neyse hocam büyük ihtimalle m11 lite yok o yüzden bir tek poco alabilirim ama sizin önerdiğiniz maks 3000 bin tl olucak şekilde[tr de 3000 tl] olan pocodan kamerası fln iyi olan bildiğiniz telefon var mı

şahin doğan

80+ Platinum
@şahin doğan hocam konuyu en baştan okursanız sevinirim neyse hocam büyük ihtimalle m11 lite yok o yüzden bir tek poco alabilirim ama sizin önerdiğiniz maks 3000 bin TL olucak şekilde[tr de 3000 TL] olan pocodan kamerası fln iyi olan bildiğiniz telefon var mı
tr de 3000 tl ye kamerası x3 nfc kadar iyi veya eşit sayılabilecek pek iyi telefon yok a51 var fotoğraf anlamında güzel bir kamerası var fakat fiyatı 3300 tl olduğu için x3 nfc alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,554
Üyeler
164,695
Son üye
Fikouu
Top Bottom