ya bende almayı düşünüyorum ama poco f3 mü redmi note 10 pro mu yoksa a72 veya a52 arasında kaldım sizce hangisiYarın mi Store'a gideceğim aklımda POCO X3 Pro 8 GB RAM'li olanı var sizce nasıl PUBG'de oynuyorum. 4 sene falan kullanıcam
Kullanan var mı nasıl?
İyI telefon bu bütçede işlemci konusunda rakibi yok diye biliyorum. Mi storede satıldığını bilmiyordum. Kısaca alabilirsiniz iyi telefonYarın mi Store'a gideceğim aklımda POCO X3 Pro 8 GB RAM'li olanı var sizce nasıl PUBG'de oynuyorum. 4 sene falan kullanıcam
Kullanan var mı nasıl?
Amacın oyun ise a72 ve 52' yi ele.ya bende almayı düşünüyorum ama poco f3 mü redmi note 10 pro mu yoksa a72 veya a52 arasında kaldım sizce hangisi
Bence poco f3 almalısın arkadaşım aldı güzel telefon.ya bende almayı düşünüyorum ama poco f3 mü redmi note 10 pro mu yoksa a72 veya a52 arasında kaldım sizce hangisi
Poco F3, saydığın diğer 3 modelin üstünde konumlanan bir telelefon. Ezer geçer.ya bende almayı düşünüyorum ama poco f3 mü redmi note 10 pro mu yoksa a72 veya a52 arasında kaldım sizce hangisi
3860 tlfiyat?
Samsunglar kasıyor yaya bende almayı düşünüyorum ama poco f3 mü redmi note 10 pro mu yoksa a72 veya a52 arasında kaldım sizce hangisi
oyun değil de düşük işlemci alınca uzun süre sonra geçince iyi uptateler almıyor telefon şu an elimde p20 lite var androit 8 di 9 oldu ama 10 a update yok mesela canımı sıkıyor bunlar yüksek donanımlı olursa daha uzun süreli bir cihaz olarak düşünüyorumAmacın oyun ise a72 ve 52' yi ele.
Trendyol da daha ucuz diye biliyorum Trendyoldan 3735 TL'ye aldım.3860 TL
Bende mi store arayıp sorucamİyI telefon bu bütçede işlemci konusunda rakibi yok diye biliyorum. Mi storede satıldığını bilmiyordum. Kısaca alabilirsiniz iyi telefon