Neler Yeni

🔥İndirim Poco X7 Pro 18.999 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,747
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
1.000 TL kuponu kullanın.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Poco X7 Pro'da aranınca ulaşılamama sorunu var zaman zaman. Video'nun 7.34 dakikasından itibaren Ersin de telefonu kullanan kişi olarak başına gelenleri anlatıyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: ghnn
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mustafa
Daha ne kadar düşer acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Poco X7 Pro'da aranınca ulaşılamama sorunu var zaman zaman. Video'nun 7.34 dakikasından itibaren Ersin de telefonu kullanan kişi olarak başına gelenleri anlatıyor.

Genel olarak telefonu öneriyor

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Genel olarak telefonu öneriyor
Xiaomi Türkiye göndermiş ürünü, tabi ki önerecek. Sponsorlarını kaybetmeyi kim ister? Bence çok büyük bir sorun. Adı üzerinde telefon alıyorsun telefon görüşmesi için işlevini yerine getiremediği sorunu var.

Owlore

80+ Bronze

Bu kablosuz çağrı mevzusundan olabilir, videoyu tam izlemedim eğer ayarı kapattım gene aynı diyorsa problem

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Bu kablosuz çağrı mevzusundan olabilir, videoyu tam izlemedim eğer ayarı kapattım gene aynı diyorsa problem
Donanımhaber ve Reddit de aynı sorundan şikayet edenler var, sorunun şimdilik bir çözümü yok. Yazılımsal ve çözülürse çok iyi fakat ben bunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Aynı sorunlar zamanında Xperia Z2 ve Galaxy Note 4 cihazlarında da vardı.

Clayz

80+ Silver
ben rastlamadım bu probleme bende var cıhaz

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Xiaomi Türkiye göndermiş ürünü, tabi ki önerecek. Sponsorlarını kaybetmeyi kim ister? Bence çok büyük bir sorun. Adı üzerinde telefon alıyorsun telefon görüşmesi için işlevini yerine getiremediği sorunu var.
benim kaçak telefonda da aynı muhabbetten var ama mevzu daha cok xiaomi ile mi ilgili acaba(mi9t)
ama harbiden bazen buyuk dert olabilir bu mevzu

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mustafa
benim kaçak telefonda da aynı muhabbetten var ama mevzu daha cok xiaomi ile mi ilgili acaba(mi9t)
ama harbiden bazen buyuk dert olabilir bu mevzu

Eğer ulaşılması çok önemli biriysen poco almazsın ki zaten, telefonun kitlesi belli. Artık herkes Instgram ve whatsApp'tan iletişim kuruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Donanımhaber ve Reddit de aynı sorundan şikayet edenler var, sorunun şimdilik bir çözümü yok. Yazılımsal ve çözülürse çok iyi fakat ben bunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Aynı sorunlar zamanında Xperia Z2 ve Galaxy Note 4 cihazlarında da vardı.

2025 yılında böyle bir sorun donanımsal olursa komik olur

H061

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hüseyin Duman
1-1.5 ay önce yurtdışı almıştım 23k diye 😔 üzdü bu

Top Bottom