- Reaksiyon skoru
- 58
Dostum her şeyi iyi olan cihaz amiral gemisi olarak çıkıyor zaten onlarada çoğumuzun bütçesi yetmiyor.
Dostum ben honor200 ve S21FE gibi cihaz serisi çıkarmalarından bahsetmiştim.
Dostum her şeyi iyi olan cihaz amiral gemisi olarak çıkıyor zaten onlarada çoğumuzun bütçesi yetmiyor.
her türlü daha iyidir. ama 9300+ var işlemci olarak. Ama 10k farka değer mi bilen söylesin.
14T pro 30 bine bulursanız havada karada kapın çok iyi telefon bunun üstü verilmez 40 bine S23 Ultra almaya bakınHonor 200
14t pro 512 gb nasıldır gözüm ona gidiyor.
kamera dışında hiçbir özelliği ile yaklasamaz. Ki düz Honor 200'ün fotoğrafları kaliteli olsa da videosu ciddi anlamda kötü.
14T pro 30 bine bulursanız havada karada kapın çok iyi telefon bunun üstü verilmez 40 bine S23 Ultra almaya bakın
14T Pro 50Mpx Omnivision OVX9000 Sensör 1/1.31" iyi kamerası var
14T ye para vermeyin 14T ile Honor 200 de aynı kamera var
Premium ve kaliteli bir kamera. Bu cihazdan farklı olarak.14t pro 512 gb nasıldır gözüm ona gidiyor.
mukemmel14t pro 512 gb nasıldır gözüm ona gidiyor.
Oyun oynamıyorum hiç telefondan günlük kullanıyorum kamera ve ekran iyi olsun yeter, alayım mı almayayım mı
Tasarımı da gayet güzelŞAKA MI LAN BU XİAOMİ. Sevmiyom falan ama son 2 yılda TR fiyatlarını güzel belirliyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Köşeli tasarım geçmeleri çok iyi olmuş.
Honor 200 antutu puanı dışında her konuda muadillerini geçiyor. Teleofn alıp akşamları antutu puanı hesaplayacaksaniz o başka.Honor 200 kamera dışında hiçbir özelliği ile yaklasamaz. Ki düz Honor 200'ün fotoğrafları kaliteli olsa da videosu ciddi anlamda kötü.