O sayfayı ben de okudum o yüzden şüphelendim ama bu sayfadaki bilginin doğruluğu nedir bilinmez. Polis otoparkına da güvenemez olduk. Trafik şubeye sormak en mantıklısı sanırsam.
Hiç çekilmedi aracım bir şey diyemeyeceğim 3-4 kaynak baktım hepsi aynıydı, yani başka bir şehire çektirmediysen o kadar ücret çıkmamalı olsun olsun 2 yada 2.5 olsun. Zaten şehir dışı çekici gidince 8-10 alıyorlar
4 kilometre otopark ve kaza yerinin arası imkansız olması gerekiyor bu fiyatın bence de. Biraz daha bakındıktan sonra şikayet var sitesinde böyle yüksek ücret alınan insanlar gördüm parayı da elden isteyip indirim yaparım falan demişler. Elden istemeleri bile şüphelenmek için yeterli. Polis otoparkı olduğu için bir şey demedim başlangıçta fakat yarın aracı almaya gidince sorgulayacağım bunu.trafikçi değilim ama 4bin tl olmadığından eminim.
Polis otoparkı falan değil emniyetle anlaşmalı yediemin. Çete bunlar. Yaralamalı kaza falan mıydı ki emniyetin yedieminine çekildi? Özel yol yardım çağırsaydın.4 kilometre otopark ve kaza yerinin arası imkansız olması gerekiyor bu fiyatın bence de. Biraz daha bakındıktan sonra şikayet var sitesinde böyle yüksek ücret alınan insanlar gördüm parayı da elden isteyip indirim yaparım falan demişler. Elden istemeleri bile şüphelenmek için yeterli. Polis otoparkı olduğu için bir şey demedim başlangıçta fakat yarın aracı almaya gidince sorgulayacağım bunu.
Gece vakti çektirebileceğim bir tamirci yoktu nereye götüreceğimi bilemedim kapı da kilitlenmiyordu.Polis otoparkı falan değil emniyetle anlaşmalı yediemin. Çete bunlar. Yaralamalı kaza falan mıydı ki emniyetin yedieminine çekildi? Özel yol yardım çağırsaydın.
2 gündür otoparkta pazar günü olduğu için götüremedim gecelik 200 dedi onda problem yok çekici fiyatı absürt gecelik istenen normal gibi. Dediğin gibi fiş almadan çıkmam oradan .kesinlikle devlet işi yapılıyor fişini al absürt fiyat isterlerse asliye mahkemesine başvur bazen hukuksuzluk dönebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç para verdiysen ona göre fişini al kesinlikle. ama ortalama için konusuyorum 2.5 cıkar diyebilirim. gecelik yattı parası da ayrı
Ben de polise sordum onlar da şikayet edin dedi ben de tüketici haklarına şikayette buludum bekliyorum. 4 gün oropark + 4km çekmeye 3750 tl para istediler. Neye göre fiyatlandırma yapıyorsunuz sorusuna cevap vermediler. Başlangıçta 4800 tl istenmişti hatta farklı konuşunca fiyat da indi.Çekicinin geldiği yolu da hesaplayıp sana öyle fiyat söylüyorlar. Yakın zamanda aracın üstüne rehin var diye bizim aracımızı da götürdüler 3.400Tl para ödedik çekici ve otopark ücreti dahil. Oradaki bir arkadaş öneride bulundu, Belediyeye şikayet edin bu ücret çok fazla diye. Böyle bir talepte bulunduk 1.400 TL gibi bir iade yaptılar.