Neler Yeni

Pollus 3T-10 sistem niye çok abartılıyor?

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
şipariş ettiğim elwind silver sistemle ilgili bir sürü kötü yorum aldım

500 tl daha ekleyip bunu alman daha uygun diyor herkes birçok forum sayfasında da ballandıra ballandıra övüyor herkes

500 tl daha ekleyip bunu almak daha mı iyi?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Elwindde kasa hava akışı kötü, psu güven vermiyor, ssd kronik sorunlu, ramler pek kaliteli değil.
Pollux'ta kasanın hava akışı daha iyi, psu nispeten daha fazla güven veriyor, ssd kronik sorunu yok ve ramler çok daha iyi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Elwindde kasa hava akışı kötü, psu güven vermiyor, ssd kronik sorunlu, ramler pek kaliteli değil.
Pollux'ta kasanın hava akışı daha iyi, psu nispeten daha fazla güven veriyor, ssd kronik sorunu yok ve ramler çok daha iyi
Bu sebepten dolayı işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
şipariş ettiğim elwind silver sistemle ilgili bir sürü kötü yorum aldım

500 TL daha ekleyip bunu alman daha uygun diyor herkes birçok forum sayfasında da ballandıra ballandıra övüyor herkes

500 TL daha ekleyip bunu almak daha mı iyi?
hayırlı olsun knk boşuna üzülme bence fiyatı gayet uygun bu forumlarda birilerine birşeyler beğendirmek çok zor inciğine boncuguna herşeyine aşşırı gereksiz yorumlar yapılıyor sen keyfine bak boşver :)

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
hayırlı olsun knk boşuna üzülme bence fiyatı gayet uygun bu forumlarda birilerine birşeyler beğendirmek çok zor inciğine boncuguna herşeyine aşşırı gereksiz yorumlar yapılıyor sen keyfine bak boşver :)
Tamam sen biliyorsun diğerleri bilgisayardan anlamıyor.Bizim bundan çıkarımız ne? Sadece forumdaki arkadaşlarımızın almışken iyi olanı alması için çabalıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Tamam sen biliyorsun diğerleri bilgisayardan anlamıyor.Bizim bundan çıkarımız ne? Sadece forumdaki arkadaşlarımızın almışken iyi olanı alması için çabalıyoruz.
ne yani ne degişti hayatında 500 lira daha fazla verip daha fazla ugraşıp pc alınca ne oldu soruyorum sana 10 fps daha fazlamı aldı 2 derece daha az mı ısınıyor ? soruyorum sana yoksa sizin egonuz mu tatmin oluyor ? hayır okumuyorsunuzda adam aldım diyor pc bu kadar bunu anlamak zor olmamalı görüyorum "SAT ONU SAT ÇÖP BU DAHA İYİ" ama dogru siz haklısınız en iyi pc siz bilirsiniz sonuçta değil mi ?

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
ne yani ne degişti hayatında 500 lira daha fazla verip daha fazla ugraşıp pc alınca ne oldu soruyorum sana 10 fps daha fazlamı aldı 2 derece daha az mı ısınıyor ? soruyorum sana yoksa sizin egonuz mu tatmin oluyor ? hayır okumuyorsunuzda adam aldım diyor pc bu kadar bunu anlamak zor olmamalı görüyorum "SAT ONU SAT ÇÖP BU DAHA İYİ" ama dogru siz haklısınız en iyi pc siz bilirsiniz sonuçta değil mi ?
bir şey bildiğimiz için konuşuyor ilerde o 500 tl dediğin 2 3 bine patlarsa o zaman görürsün

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Tamam HADRON PSU al sen 100TL psu dan kar ettim sanarsın,PSU un bir patladımı görürsün o zaman naneyi 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen aynen patlar aynen :D bum c4 kronik aynen :d
Mmmm adeta cehalet kokuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Tamam HADRON PSU al sen 100TL psu dan kar ettim sanarsın,PSU un bir patladımı görürsün o zaman naneyi 😂

Mmmm adeta cehalet

Mmmm adeta cehalet kokuyor
klasik forum kullanıcısı hoşuna gitmeyen bir cevap aldı ve boş yapmaya başladı hiç şaşmaz tamam kardeşim c4 aynen puahahahah

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
klasik forum kullanıcısı hoşuna gitmeyen bir cevap aldı ve boş yapmaya başladı hiç şaşmaz tamam kardeşim c4 aynen puahahahah
C4 dedim mi? Hoşuna gitmeyen cevap aldı boş yapmaya başladı mı? 😂 ironik

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular