Neler Yeni

Pollus 3T-10 sistem niye çok abartılıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Arkadaşlar, mesajları tekrar okuyunca anladım. Musab belli ki küçük bir kardeşimiz üstüne gitmeye gerek yok. Konu sahibi de HERKESİN söylediğini düşünerek karar versin. Benim tavsiyem iptal edip eğer bütçen varsa GameGaraj'dan almanızdır. Bu kadar para veriyoruz, az bir fiyat değil. Alabileceğinizin en iyisini alın, pişman olmayın.
hayırdır 75 yaşındamısınız

• Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
hayır kullanmıyorum dediklerimin sonuna kadar arkasındayım forum kullanırken insanlara öneri ve tavsiyelerde bulunurken olayların sadece teknik detaylardan ibaret olmadıgını anlamanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya hocam sen ne diyon bi boş yapma allah aşkına ya tamam en zeki sensin tamam pc kurdu tamam en büyük sensin aralaş hadi ya git sen en iyi pc topla sen bilirsin hadi yorma
LA OLAY TEKNİK DETAY DEĞİL DE NE ?
Adam sana diyor ki sistem topladım hangisi iyi, teknik detay önemsiz diyorsun. O bilgisayarı sen kullanıyorsun diye en iyisi mi oluyor? Üzerine gelmiyim diyorum verdiğin bütün cevaplar çocukça be, insan gibi anlatıyoruz "hadi yorma en zeki sensin tamam pc kurdu" diyorsun. Cahillikten başka bir şey değil. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Sen öğrenmeye de çalışmıyorsun.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
hayır kullanmıyorum dediklerimin sonuna kadar arkasındayım forum kullanırken insanlara öneri ve tavsiyelerde bulunurken olayların sadece teknik detaylardan ibaret olmadıgını anlamanız lazım

ya hocam sen ne diyon bi boş yapma allah aşkına ya tamam en zeki sensin tamam pc kurdu tamam en büyük sensin aralaş hadi ya git sen en iyi pc topla sen bilirsin hadi yorma
Diğer arkadaşların da seni haksız bulması konusunda ne düşünüyorsun? Hatayı kendindemi arasan

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Uygunsuz davranış
Dostum lütfen uzatma, polemiği yarattın ve haksızsın. Konu hakkında hepimiz fikirlerimizi beyan ettik haydi hepimiz çıkalım bu konudan, iyi akşamlar.
haksız oldugum konu tam olarak neresi

Diğer arkadaşların da seni haksız bulması konusunda ne düşünüyorsun? Hatayı kendindemi arasan
uza

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Adam sana diyor ki sistem topladım hangisi iyi, teknik detay önemsiz diyorsun. O bilgisayarı sen kullanıyorsun diye en iyisi mi oluyor? Üzerine gelmiyim diyorum verdiğin bütün cevaplar çocukça be, insan gibi anlatıyoruz "hadi yorma en zeki sensin tamam pc kurdu" diyorsun. Cahillikten başka bir şey değil. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Sen öğrenmeye de çalışmıyorsun.
Bırak dostum anlamamak için çabalıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
hayırlı olsun knk boşuna üzülme bence fiyatı gayet uygun bu forumlarda birilerine birşeyler beğendirmek çok zor inciğine boncuguna herşeyine aşşırı gereksiz yorumlar yapılıyor sen keyfine bak boşver :)
Madem bir şey bilmiyorsun
Niye konuşuyorsun be arkadaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Uygunsuz davranış
kullanmıyorum yazısından tam olarak ne anladın yaşı çok büyük arkadaş okudugunu anlamada sorunun mu var ?

Bırak dostum anlamamak için çabalıyor.
uza

Madem bir şey bilmiyorsun
Niye konuşuyorsun be arkadaş
sen mi biliyorsun ne biliyon anlat dinleyelim kronik sorunmu var ssd de ?

• Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
şipariş ettiğim elwind silver sistemle ilgili bir sürü kötü yorum aldım

500 TL daha ekleyip bunu alman daha uygun diyor herkes birçok forum sayfasında da ballandıra ballandıra övüyor herkes

500 TL daha ekleyip bunu almak daha mı iyi?
500TL farka değecek bir parça göremedim ben.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
haksız oldugum konu tam olarak neresi
Kankacığım insanlar burda nicin pollux un tercih edilmesi gerektiği hakkında fikir beyan etti sen önce bu fikirleri çöpe atıyorsun sonra da sanki garanti patlar demisler gibi c4 diye ironi yapmayı deniyorsun, yok teknik detaya ne gerek var bilmem ne diyorsun. Yok birine en zeki sensin diyorsun, ciddi bir şeye puhahahhah diyorsun, yapma bak hoş değil. Özür dilemeyeceksen kapat konuyu akşamının keyfine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Kankacığım insanlar burda nicin pollux un tercih edilmesi gerektiği hakkında fikir beyan etti sen önce bu fikirleri çöpe atıyorsun sonra da sanki garanti patlar demisler gibi c4 diye ironi yapmayı deniyorsun, yok teknik detaya ne gerek var bilmem ne diyorsun. Yok birine en zeki sensin diyorsun, ciddi bir şeye puhahahhah diyorsun, yapma bak hoş değil. Özür dilemeyeceksen kapat konuyu akşamının keyfine bak.
hayır hem haklıyım hem özür dile diyor ya yazdıgım şeylere cevap dahi vermeye gerek duymadan sadece diyorsun söylüyorsun şeklinde beyanlarla beni haklı çıkardıgın için tşk :)

Top Bottom