Neler Yeni

Pollus 3T-10 sistem niye çok abartılıyor?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
klasik forum kullanıcısı hoşuna gitmeyen bir cevap aldı ve boş yapmaya başladı hiç şaşmaz tamam kardeşim c4 aynen puahahahah
Hocam bahsettiğiniz kişi sizsiniz allah aşkına uzatmayın çünkü saçma konuşmuşsunuz. Kimse arkadaşa sistemin kötü demedi ama diğerini önerdiler bu kadar.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya Musab, belli ki aynı sistemi veya benzerini kullanıyorsun. Sen kullanıyorsun diye iyi değil. Biz diyoruz ki, o kadar para veriyorsun alınabilecek en kalitelileri al, sen gelmiş burada laf ediyorsun. Hayır mantıklı da konuşmuyorsun ki.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
şipariş ettiğim elwind silver sistemle ilgili bir sürü kötü yorum aldım

500 TL daha ekleyip bunu alman daha uygun diyor herkes birçok forum sayfasında da ballandıra ballandıra övüyor herkes

500 TL daha ekleyip bunu almak daha mı iyi?
Hocam dilerseniz siparişi iade edip fiyat farkıyla pollux almayı da düşünebilirsiniz, olmazsa bununla da devam edebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
Ya Musab, belli ki aynı sistemi veya benzerini kullanıyorsun. Sen kullanıyorsun diye iyi değil. Biz diyoruz ki, o kadar para veriyorsun alınabilecek en kalitelileri al, sen gelmiş burada laf ediyorsun. Hayır mantıklı da konuşmuyorsun ki.
hayır kullanmıyorum dediklerimin sonuna kadar arkasındayım forum kullanırken insanlara öneri ve tavsiyelerde bulunurken olayların sadece teknik detaylardan ibaret olmadıgını anlamanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mevlana nın sözünü sana armağan ediyorum.
ya hocam sen ne diyon bi boş yapma allah aşkına ya tamam en zeki sensin tamam pc kurdu tamam en büyük sensin aralaş hadi ya git sen en iyi pc topla sen bilirsin hadi yorma

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arkadaşlar, mesajları tekrar okuyunca anladım. Musab belli ki küçük bir kardeşimiz üstüne gitmeye gerek yok. Konu sahibi de HERKESİN söylediğini düşünerek karar versin. Benim tavsiyem iptal edip eğer bütçen varsa GameGaraj'dan almanızdır. Bu kadar para veriyoruz, az bir fiyat değil. Alabileceğinizin en iyisini alın, pişman olmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Musab ekin
@Mehmet Yılmaz Hocam arkadaş gerçekten kanser cevaplar vermiş.
Sanırım henüz forum nedir anlamamış.
Bilmiyorum bu konuda vereileceğiniz bir uyarı var mı ama varsa vermeliziniz bence :)
hoşuna gitmeyen şeyler söyledim sinirlendi bak bak nasıl sinirlendi uyarı diyor puahahahaha gurur duyarım

• Kızgın
Reaksiyonlar: Tera

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
hayır kullanmıyorum dediklerimin sonuna kadar arkasındayım forum kullanırken insanlara öneri ve tavsiyelerde bulunurken olayların sadece teknik detaylardan ibaret olmadıgını anlamanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya hocam sen ne diyon bi boş yapma allah aşkına ya tamam en zeki sensin tamam pc kurdu tamam en büyük sensin aralaş hadi ya git sen en iyi pc topla sen bilirsin hadi yorma
Dostum lütfen uzatma, polemiği yarattın ve haksızsın. Konu hakkında hepimiz fikirlerimizi beyan ettik haydi hepimiz çıkalım bu konudan, iyi akşamlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom