Neler Yeni

Pollus 3T-10 sistem niye çok abartılıyor?

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
ssd kronik sorunlu.ilerde başını agrıtabilir.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Kanka yalnıs yapiyorsunu adama farkını söylersiniz adamın kendi tercihi kendisalakligiolur ister 500 TL ucuzu olur yalnıs yapar siz gerekeni yapın kimseye iyilik yaramıyor iyilik yüzünden 5 ceza puanı aldın YARAMİYOR
500 tl ucuzu almam salaklık mı oluyor yoksa ben mi yanlış anladım durumu? 500 lira daha bütçem vardı da ben cebimden çıkarmadım sanırım :D

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
500 TL ucuzu almam salaklık mı oluyor yoksa ben mi yanlış anladım durumu? 500 lira daha bütçem vardı da ben cebimden çıkarmadım sanırım :D
Hayır o anlamda değil kanka :) sen anlatırsın her şeyi herkes kendi salakligini kendi yapar dedim şenlik bişey yok

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Allah razı olsun @banxtre . Konuyu açan arkadaş @_BeriC_ sen de bu arkadaşın yazdıklarına dikkat etmeden çözüm bulabilirsin dostum. Zaten hepimiz anlattık önceki sayfalarda. Şimdiden hayırlı olsun :)
önceki sayfalar full tartışma kaynıyor cidden zorlandım konuyu takip etmede teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

önceki sayfalar full tartışma kaynadığı için konu biraz saptı ama sunu sorayım ssd yi değiştirirsem kasa da başka bir problem kalıyor mu geride?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hayırlı olsun knk boşuna üzülme bence fiyatı gayet uygun bu forumlarda birilerine birşeyler beğendirmek çok zor inciğine boncuguna herşeyine aşşırı gereksiz yorumlar yapılıyor sen keyfine bak boşver :)
Aşırı gereksiz yorum mu yapıyoruz? Biz sadece sistem almak isteyenlere bildiğimiz şeyleri söylüyor, alabilecekleri en ucuz şekilde almalarına yardım ediyoruz. Beğenmiyorsanız çıkabilirsiniz forumdan. İnsanın ağzını bozmayın.

Top Bottom