500 tl ucuzu almam salaklık mı oluyor yoksa ben mi yanlış anladım durumu? 500 lira daha bütçem vardı da ben cebimden çıkarmadım sanırımKanka yalnıs yapiyorsunu adama farkını söylersiniz adamın kendi tercihi kendisalakligiolur ister 500 TL ucuzu olur yalnıs yapar siz gerekeni yapın kimseye iyilik yaramıyor iyilik yüzünden 5 ceza puanı aldın YARAMİYOR
Hayır o anlamda değil kanka sen anlatırsın her şeyi herkes kendi salakligini kendi yapar dedim şenlik bişey yok500 TL ucuzu almam salaklık mı oluyor yoksa ben mi yanlış anladım durumu? 500 lira daha bütçem vardı da ben cebimden çıkarmadım sanırım
önceki sayfalar full tartışma kaynıyor cidden zorlandım konuyu takip etmede teşekkür ederim.
Aşırı gereksiz yorum mu yapıyoruz? Biz sadece sistem almak isteyenlere bildiğimiz şeyleri söylüyor, alabilecekleri en ucuz şekilde almalarına yardım ediyoruz. Beğenmiyorsanız çıkabilirsiniz forumdan. İnsanın ağzını bozmayın.hayırlı olsun knk boşuna üzülme bence fiyatı gayet uygun bu forumlarda birilerine birşeyler beğendirmek çok zor inciğine boncuguna herşeyine aşşırı gereksiz yorumlar yapılıyor sen keyfine bak boşver