Pollux 3 APU mu yoksa Pollux 3AD mi?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
57
Başlıktan da anlayacağınız üzere sistem karşılaştırması. Arkadaşlar yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum ama bütçem fazla değil şimdilik bu PC`lerden birini alıp sonradan yükseltmek gibi bir düşüncem var. Sizden ricam lütfen hangisini seçersem daha mantıklı olur onu söylemeniz. Şimdiden teşekkürler...

Pollux 3APU

Pollux 3AD

Kesinlikle Apu olanı alın. Rx 550 berbat bir kart.

Başlıktan da anlayacağınız üzere sistem karşılaştırması. Arkadaşlar yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum ama bütçem fazla değil şimdilik bu PC`lerden birini alıp sonradan yükseltmek gibi bir düşüncem var. Sizden ricam lütfen hangisini seçersem daha mantıklı olur onu söylemeniz. Şimdiden teşekkürler...

Pollux 3APU

Pollux 3AD
Apu olana 8GB daha RAM ekleyip onu alın.

APU olan sistem tercih edilebilir. 2x8 ram yaparsanız rx550 4gb bazı oyunlarda geçebilirsiniz.

Pollux 3APU

Pollux 3AD
apu al b450yapıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,644
Üyeler
192,445
Son üye
updrago