Hocam peki aylık fatura ve ciro şart mı belli miktarbiz beko kullanıyoruz. cihazın yıllık bi masrafı yok, yıllık masrafı anlaşma yaptığınız banka alır o da çok bi para değil diye hatırlıyorum
Onu muhasebecine bi sor hocam ama şu an max 4 bin TL ye kadar fiş kesebiliyorum üstüne fatura kesmem gerekiyoHocam peki aylık fatura ve ciro şart mı belli miktar
Hocam ben mobilyaciyim 100000 TL ye kadar ürün satıyorum şu güne kadar hep başka esnafdan kart cektim . Artık almak istiyorumOnu muhasebecine bi sor hocam ama şu an max 4 bin TL ye kadar fiş kesebiliyorum üstüne fatura kesmem gerekiyo
Tamam hocam kart çektiğiniz zaman fatura kesersiniz o zaman. Örn. 100 k kart çektirdi müşteri siz ona fiş yerine fatura kesersiniz kart çekerken fatura kısmını seçip. Yalnız 7k nın üzerine elden fatura kesemezsiniz e-arşiv üzerinden kesmeniz gerekiyo siz bi muhasebecine başvurunHocam ben mobilyaciyim 100000 TL ye kadar ürün satıyorum şu güne kadar hep başka esnafdan kart cektim . Artık almak istiyorum
4 yıldır beknun dokunmatik versiyonunu kullanıyoruz (modelini bilemedim şimdi) hiç sıkıntı çıkarmadı bence de Beko en mantıklısıPos cihazı alırken marka, servis desteği ve içerisinde ki hat çok önemli. Öncelikle pos cihazı kullanan müşterilerimden gelen bildirimler doğrultusunda;
Beko : Pahalı ama servisi iyi ve arıza verme oranı çok düşük
İngenico : uygun fiyatlı ama sık arıza ve servis desteği pahalı
Paygo : Servis desteği yok ve cihazlar Çin malı olduğu için problemli
Hugin : Yavaş yavaş çoğu firma satmayı bıraktığı için servis desteği yok, fişi yavaş yazdırıyor çoğu hat çekmiyor yeni çıkan T300 cihazı sorunlu
Benim tavsiyemi sorarsanız Beko almanız 500-600 liradan kaçıp gün boyu pos çekememe durumları da yaşabiliyor. Önceliğinizde yan esnaflarada danışmanız olsun hangi hattı kullanıyorlar, hangi hat daha iyi çekiyor, servis desteği iyi mi zamanında gelip uygun fiyatlı mı yardımcı oluyor ona göre bir sorun yok ise Bekoyu tercih etmeniz.
300 TR kullanıyorsunuz %90 evet şuan piyasada ki en sorunsuz cihaz ve önereceğim modelde budur.4 yıldır beknun dokunmatik versiyonunu kullanıyoruz (modelini bilemedim şimdi) hiç sıkıntı çıkarmadı bence de Beko en mantıklısı
4 k üstüne elden fatura kesilmiyor diye biliyorum ama bı muhassebecime sorcamTamam hocam kart çektiğiniz zaman fatura kesersiniz o zaman. Örn. 100 k kart çektirdi müşteri siz ona fiş yerine fatura kesersiniz kart çekerken fatura kısmını seçip. Yalnız 7k nın üzerine elden fatura kesemezsiniz e-arşiv üzerinden kesmeniz gerekiyo siz bi muhasebecine başvurun
Öyle de olabilir ben hep e arşiv kesiyorum artık4 k üstüne elden fatura kesilmiyor diye biliyorum ama bı muhassebecime sorcam
Bende büyük firmalara gelince muhasebecimden fatura kestiriyorum da küçük işler olunca müşteriler kart soruyor ortada kalıyorumÖyle de olabilir ben hep e arşiv kesiyorum artık
Bekonun ücreti ne kadar pekiPos cihazı alırken marka, servis desteği ve içerisinde ki hat çok önemli. Öncelikle pos cihazı kullanan müşterilerimden gelen bildirimler doğrultusunda;
Beko : Pahalı ama servisi iyi ve arıza verme oranı çok düşük
İngenico : uygun fiyatlı ama sık arıza ve servis desteği pahalı
Paygo : Servis desteği yok ve cihazlar Çin malı olduğu için problemli
Hugin : Yavaş yavaş çoğu firma satmayı bıraktığı için servis desteği yok, fişi yavaş yazdırıyor çoğu hat çekmiyor yeni çıkan T300 cihazı sorunlu
Benim tavsiyemi sorarsanız Beko almanız 500-600 liradan kaçıp gün boyu pos çekememe durumları da yaşabiliyor. Önceliğinizde yan esnaflarada danışmanız olsun hangi hattı kullanıyorlar, hangi hat daha iyi çekiyor, servis desteği iyi mi zamanında gelip uygun fiyatlı mı yardımcı oluyor ona göre bir sorun yok ise Bekoyu tercih etmeniz.