Neler Yeni

Post cihazı almayı düşünüyorumda firmama yardımcı olabilir misiniz

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
Arkadaşlar işletmem için post cihazı almayı düşünüyorumda yıllık masrafları ne oluyor ne masrafı çıkıyor birde aylık belli bir fatura kesilmesi gerekiyor diyorlar bilen yardımcı olabilir mi?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
biz beko kullanıyoruz. cihazın yıllık bi masrafı yok, yıllık masrafı anlaşma yaptığınız banka alır o da çok bi para değil diye hatırlıyorum

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biz beko kullanıyoruz. cihazın yıllık bi masrafı yok, yıllık masrafı anlaşma yaptığınız banka alır o da çok bi para değil diye hatırlıyorum
Hocam peki aylık fatura ve ciro şart mı belli miktar

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam peki aylık fatura ve ciro şart mı belli miktar
Onu muhasebecine bi sor hocam ama şu an max 4 bin TL ye kadar fiş kesebiliyorum üstüne fatura kesmem gerekiyo

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
zaten tüm şirketlere ve şahıs olsa bile bilanço defteri olanlara sanırım pos zorunluluğu gelecek öyle bi yasa tasarısı hazırlıyorlardı.

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu muhasebecine bi sor hocam ama şu an max 4 bin TL ye kadar fiş kesebiliyorum üstüne fatura kesmem gerekiyo
Hocam ben mobilyaciyim 100000 TL ye kadar ürün satıyorum şu güne kadar hep başka esnafdan kart cektim . Artık almak istiyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Hocam ben mobilyaciyim 100000 TL ye kadar ürün satıyorum şu güne kadar hep başka esnafdan kart cektim . Artık almak istiyorum
Tamam hocam kart çektiğiniz zaman fatura kesersiniz o zaman. Örn. 100 k kart çektirdi müşteri siz ona fiş yerine fatura kesersiniz kart çekerken fatura kısmını seçip. Yalnız 7k nın üzerine elden fatura kesemezsiniz e-arşiv üzerinden kesmeniz gerekiyo siz bi muhasebecine başvurun

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
Pos cihazı alırken marka, servis desteği ve içerisinde ki hat çok önemli. Öncelikle pos cihazı kullanan müşterilerimden gelen bildirimler doğrultusunda;
Beko : Pahalı ama servisi iyi ve arıza verme oranı çok düşük
İngenico : uygun fiyatlı ama sık arıza ve servis desteği pahalı
Paygo : Servis desteği yok ve cihazlar Çin malı olduğu için problemli
Hugin : Yavaş yavaş çoğu firma satmayı bıraktığı için servis desteği yok, fişi yavaş yazdırıyor çoğu hat çekmiyor yeni çıkan T300 cihazı sorunlu
Benim tavsiyemi sorarsanız Beko almanız 500-600 liradan kaçıp gün boyu pos çekememe durumları da yaşabiliyor. Önceliğinizde yan esnaflarada danışmanız olsun hangi hattı kullanıyorlar, hangi hat daha iyi çekiyor, servis desteği iyi mi zamanında gelip uygun fiyatlı mı yardımcı oluyor ona göre bir sorun yok ise Bekoyu tercih etmeniz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Pos cihazı alırken marka, servis desteği ve içerisinde ki hat çok önemli. Öncelikle pos cihazı kullanan müşterilerimden gelen bildirimler doğrultusunda;
Hugin : Yavaş yavaş çoğu firma satmayı bıraktığı için servis desteği yok, fişi yavaş yazdırıyor çoğu hat çekmiyor yeni çıkan T300 cihazı sorunlu
Benim tavsiyemi sorarsanız Beko almanız 500-600 liradan kaçıp gün boyu pos çekememe durumları da yaşabiliyor. Önceliğinizde yan esnaflarada danışmanız olsun hangi hattı kullanıyorlar, hangi hat daha iyi çekiyor, servis desteği iyi mi zamanında gelip uygun fiyatlı mı yardımcı oluyor ona göre bir sorun yok ise Bekoyu tercih etmeniz.
4 yıldır beknun dokunmatik versiyonunu kullanıyoruz (modelini bilemedim şimdi) hiç sıkıntı çıkarmadı bence de Beko en mantıklısı

arifsah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Arif Şahin
4 yıldır beknun dokunmatik versiyonunu kullanıyoruz (modelini bilemedim şimdi) hiç sıkıntı çıkarmadı bence de Beko en mantıklısı
300 TR kullanıyorsunuz %90 evet şuan piyasada ki en sorunsuz cihaz ve önereceğim modelde budur.

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
Tamam hocam kart çektiğiniz zaman fatura kesersiniz o zaman. Örn. 100 k kart çektirdi müşteri siz ona fiş yerine fatura kesersiniz kart çekerken fatura kısmını seçip. Yalnız 7k nın üzerine elden fatura kesemezsiniz e-arşiv üzerinden kesmeniz gerekiyo siz bi muhasebecine başvurun
4 k üstüne elden fatura kesilmiyor diye biliyorum ama bı muhassebecime sorcam

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Corumlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes özün
Öyle de olabilir ben hep e arşiv kesiyorum artık
Bende büyük firmalara gelince muhasebecimden fatura kestiriyorum da küçük işler olunca müşteriler kart soruyor ortada kalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekonun ücreti ne kadar peki

Top Bottom