yani fps kısmında bir Red Devil 6800 xt olmasa da, kötü olmayan bir RX6800 XT. Red Devilin 120 fps aldığı oyunlarda aynı fps i alabilir değil mi?Modeller arası en büyük fark soğutmaları. Powercolor'ın daha üst bir modeli olduğu için Red Devil kartların soğutması biraz daha iyidir. Ayrıca bu tarz Red Devil, Nitro+, Merc, Rog Strix gibi modellerde gpu clock 50-60mhz daha yüksek olur ama bunun performansa etkisi %2-3 yani yok denecek kadar az.
Sıcaklık takıntın yoksa bir alt segmentin kartını almaya değecek bir fark değil bu. 6800'ün herhangi bir modeli 6750 XT'nin en iyisinden daha performanslı olur.
Alabilir. İçindeki GPU çipi aynı sonuçta.yani fps kısmında bir Red Devil 6800 xt olmasa da, kötü olmayan bir RX6800 XT. Red Devilin 120 fps aldığı oyunlarda aynı fps i alabilir değil mi?
ama fps değerleri aynı sonuçta değil mi? Sıcaklık dışında fps de fark yok yani?Fighter pek iyi bir model değil. Powercolor alacaksanız Red Devil harici önermem.
6800 XT ısınan bir GPU ama. Gidip RX 6500 XT almıyoruz bunlar güçlü kartlar iyi soğutma isterler.ama fps değerleri aynı sonuçta değil mi? Sıcaklık dışında fps de fark yok yani?
yokama fps değerleri aynı sonuçta değil mi? Sıcaklık dışında fps de fark yok yani?
Sonuçta bu kartlar çalışmasa piyasaya çıkmazlar hocam. Bunlar bana göre biraz abartı düşünceler olarak geliyor. Tabikide "ısı önemli" ama takıntılı olmaya da gerek yok bence. Red Devil 6800 xt veya Asus Tuf 6800 xt gibi kartları 2. el olarak bulamıyorum bursada, sıfır almam zaten imkansız. Cevabınız ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler, iyi forumlar.6800 XT ısınan bir GPU ama. Gidip RX 6500 XT almıyoruz bunlar güçlü kartlar iyi soğutma isterler.
İnan bana öyle bir mantık yok. RX 6800 XT Gaming X Trio kullanıyorum ben hotspot sıcaklığı havadar bir kasada bile rahatlıkla 100 dereceleri aşıyor. 100 dereceleri aşınca bu kartın performansı kısılmaya başlıyor. Güçlü bir GPU alacaksan giriş seviyesi modele yönelmek iyi bir tercih değil, ne kadar serin çalışırsa o kadar fazla frekansa çıkar.Sonuçta bu kartlar çalışmasa piyasaya çıkmazlar hocam. Bunlar bana göre biraz abartı düşünceler olarak geliyor. Tabikide "ısı önemli" ama takıntılı olmaya da gerek yok bence. Red Devil 6800 xt veya Asus Tuf 6800 xt gibi kartları 2. el olarak bulamıyorum bursada, sıfır almam zaten imkansız. Cevabınız ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Red Devil Manyak Bir Soğutma Kullanıyor.Fighter 6800 mü yoksa red devil 6750 mi?
Fighter 6800 xt ile red devil 6800 xt arasındaki fark nedir?