Power supply yanması

Sayfalarca mesajı okudum ve şunu anladım. 400tl ye psu alacaktım. Ama bakıyorum ki ucuz etin yahnisi pek iyi olmuyor biraz daha dayanıp daha iyi bir güç kaynağı almakta fayda var.

Sayfalarca mesajı okudum ve şunu anladım. 400tl ye psu alacaktım. Ama bakıyorum ki ucuz etin yahnisi pek iyi olmuyor biraz daha dayanıp daha iyi bir güç kaynağı almakta fayda var.
Ben şimdi performance gd öneririm gül gibi psu patlar allah korusun ben artık psu önermiyorum :D

Ben şimdi performance gd öneririm gül gibi psu patlar allah korusun ben artık psu önermiyorum :D
Valla bende Black Friday de 400 tl ye şu hv pro alayım dedim patlamış şu an kullandığım Rampage'nin sürekli pc kapanıp açılıyor bazen açılmıyor. Ama 10 aydır ciddi bir sorununu görmedim şimdi 400 verip patlayan bir şey alacağıma birkaç ay daha dayanır daha kaliteli ürün almayı yeğlerim.

Peki, bu konu gereksiz uzadı. İyi günler.
İstersen arkadaşımdan faturayı isteyip gösterebilirim ve istersen o da kabul eder ise numarasını veriyim kendin konuş

Valla bende Black Friday de 400 TL ye şu hv pro alayım dedim patlamış şu an kullandığım Rampage'nin sürekli PC kapanıp açılıyor bazen açılmıyor. Ama 10 aydır ciddi bir sorununu görmedim şimdi 400 verip patlayan bir şey alacağıma birkaç ay daha dayanır daha kaliteli ürün almayı yeğlerim.
Umarım elinizdeki patlamaz da geciktiğinize pişman olmazsınız.

@baltazar Xigmatek Tauoro M Plus nasıl?

ZM550 daha iyi diye biliyorum bundan ama Tauro M Plus modüler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri