Power supply

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorum xfx 5700 xt aldım işlemci amd ryzen 5 3600x anakart asus tuf b-450m pro plus bunun icin kac wattlik bir power supply almaliyim

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorum xfx 5700 xt aldım işlemci amd ryzen 5 3600x anakart asus tuf b-450m pro plus bunun icin kac wattlik bir power supply almaliyim
750w olan şu modeli tavsiye ederim.Sisteminiz iyi elektrik harcayacak bir sistem.Böyle bir pc'de daha aşağı psu'lara bakmayın.

750w olan şu modeli tavsiye ederim.Sisteminiz iyi elektrik harcayacak bir sistem.Böyle bir PC'de daha aşağı PSU'lara bakmayın.

Ne ettiniz abartmayın 650W PSU yetecektir.

650W lık bir Psu işinizi görecektir. Ucuz olmasını isterseniz Teknobiyotik'ten Aerocool ya da Fsp alabilirsiniz. Onun dışında Cooler Master, Corsair, High Power'a bakabilirsiniz.

600-650W'lik bir güç kaynağı işini görür ancak kaliteli bir şey almalısın. Önerim budur.

Geri