F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,037 10 Mart 2024 #14 nightsoldier yazmış: Sim karttan internete erişeceksiniz. Şebeke ile işiniz olmayacak. Devamı için tıklayın... Kardeşim baz istasyonu ne ile çalışıyor oksijenle mi
nightsoldier yazmış: Sim karttan internete erişeceksiniz. Şebeke ile işiniz olmayacak. Devamı için tıklayın... Kardeşim baz istasyonu ne ile çalışıyor oksijenle mi
N nightsoldier 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 932 Dahası Reaksiyon skoru 417 İsim C.S. 10 Mart 2024 #15 Farex yazmış: Kardeşim baz istasyonu ne ile çalışıyor oksijenle mi Devamı için tıklayın... Ters cevap vermenize gerek yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Başlık sahibi sizin kadar agresif değil. Beni artık alıntılamayın.
Farex yazmış: Kardeşim baz istasyonu ne ile çalışıyor oksijenle mi Devamı için tıklayın... Ters cevap vermenize gerek yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Başlık sahibi sizin kadar agresif değil. Beni artık alıntılamayın.
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,037 10 Mart 2024 #16 nightsoldier yazmış: Ters cevap vermenize gerek yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Başlık sahibi sizin kadar agresif değil. Beni artık alıntılamayın. Devamı için tıklayın... Ben ters cevap vermiyorum sen bakış açını değiştirmen lazım bence.
nightsoldier yazmış: Ters cevap vermenize gerek yok. Yardımcı olmaya çalışıyorum. Başlık sahibi sizin kadar agresif değil. Beni artık alıntılamayın. Devamı için tıklayın... Ben ters cevap vermiyorum sen bakış açını değiştirmen lazım bence.
urn4ga 80+ Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 173 Dahası Reaksiyon skoru 43 Yaş 19 İsim Ali Çağan Sağlam Instagram r3kt_cakar Steam xelinxgov Discord urn4ga#8787 Reddit urn4ga 10 Mart 2024 #17 Carl Johnson CJ yazmış: Muhtemelen dediğin gibi oluyor. Belki fiber altyapı olsa çalışırdı ama vdsl olduğu için bu sorun oluyor olabilir. Devamı için tıklayın... Fiber altyapılarfa oluyor sanırım. Ups ile modem kullananlar vardı onun için. Abdullah abinin internet sağlayıcı videosunda da vardı bununla ilgili bişey yanlış hatırlamıyorsam.
Carl Johnson CJ yazmış: Muhtemelen dediğin gibi oluyor. Belki fiber altyapı olsa çalışırdı ama vdsl olduğu için bu sorun oluyor olabilir. Devamı için tıklayın... Fiber altyapılarfa oluyor sanırım. Ups ile modem kullananlar vardı onun için. Abdullah abinin internet sağlayıcı videosunda da vardı bununla ilgili bişey yanlış hatırlamıyorsam.