Neler Yeni

powerboost bst 500e patlar mı ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hazır sistem topladım psu buymuş herhangi bir koruması var mı bulamıyorum da google da hiç bir şey başka modeller var sizce patlar mı ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Orayı bilemeyiz ama kalitesiz.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
hazır sistem topladım psu buymuş herhangi bir koruması var mı bulamıyorum da google da hiç bir şey başka modeller var sizce patlar mı ?
O korumalar da PSU’nun yapısıyla alakalı, mal kaliteli değilse, dizaynı kötüyse korumalar da bir işe yaramıyor. İlahi güçler tarafından korunmuyor PSU. Patlamasa bile tehlikeli, yakın zamanda değişseniz iyi olur. Garanti verilemez.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Kesin patlar diyemeyiz ancak oranın yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Kalitesiz bileşen kullanmalarını ana sebep oalrak sayabiliriz. Ayrıca verimlilikleri düşüktür Muadillerine göre çok kötü sonuçlar gösterir. Fanları yeterli soğutmayı sağlayamayabilir veya fan bozulduğunda sistem kendini kapatmayıp bozulma/patlama olayı gerçekleşebilir. PSU'nun kabloları ise önem arz etmektedir zira ucuz kablolar yüksek gerilimde yanabilir(ki örneklerini gördüm). Garanti süreleri düşüktür ve gecikme süreleri yüksektir. Fiyatlarının uygun olmasına aldanmayın.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesin patlar diyemeyiz ancak oranın yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Kalitesiz bileşen kullanmalarını ana sebep oalrak sayabiliriz. Ayrıca verimlilikleri düşüktür Muadillerine göre çok kötü sonuçlar gösterir. Fanları yeterli soğutmayı sağlayamayabilir veya fan bozulduğunda sistem kendini kapatmayıp bozulma/patlama olayı gerçekleşebilir. PSU'nun kabloları ise önem arz etmektedir zira ucuz kablolar yüksek gerilimde yanabilir(ki örneklerini gördüm). Garanti süreleri düşüktür ve gecikme süreleri yüksektir. Fiyatlarının uygun olmasına aldanmayın.
teşekkürler en yakın zamanda psu'yu değiştireceğim henüz yeni kullanmaya başladım sıkıntı çıkarmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,707
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom