Şans işi.hazır sistem topladım psu buymuş herhangi bir koruması var mı bulamıyorum da google da hiç bir şey başka modeller var sizce patlar mı ?
O korumalar da PSU’nun yapısıyla alakalı, mal kaliteli değilse, dizaynı kötüyse korumalar da bir işe yaramıyor. İlahi güçler tarafından korunmuyor PSU. Patlamasa bile tehlikeli, yakın zamanda değişseniz iyi olur. Garanti verilemez.hazır sistem topladım psu buymuş herhangi bir koruması var mı bulamıyorum da google da hiç bir şey başka modeller var sizce patlar mı ?
teşekkürler en yakın zamanda psu'yu değiştireceğim henüz yeni kullanmaya başladım sıkıntı çıkarmıyorKesin patlar diyemeyiz ancak oranın yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
Kalitesiz bileşen kullanmalarını ana sebep oalrak sayabiliriz. Ayrıca verimlilikleri düşüktür Muadillerine göre çok kötü sonuçlar gösterir. Fanları yeterli soğutmayı sağlayamayabilir veya fan bozulduğunda sistem kendini kapatmayıp bozulma/patlama olayı gerçekleşebilir. PSU'nun kabloları ise önem arz etmektedir zira ucuz kablolar yüksek gerilimde yanabilir(ki örneklerini gördüm). Garanti süreleri düşüktür ve gecikme süreleri yüksektir. Fiyatlarının uygun olmasına aldanmayın.