- Reaksiyon skoru
- 9,838
hocam bu tür markalar ne yazık ki düşük bütçede kullanılması gerekiyor akım korumalı priz alırsa idare ederAlmasa daha iyi bence anakarta zarar verebilir
hocam bu tür markalar ne yazık ki düşük bütçede kullanılması gerekiyor akım korumalı priz alırsa idare ederAlmasa daha iyi bence anakarta zarar verebilir
15 dakikada furmark yaptım bir sorun yokAynen hocam Power yazana basacaksın. Dediğim gibi 5-10 dakika yapman yeterlidir. Zaten bir sorun varsa anında reset atar ya da siyah ekran verdirir.
Sen CPU testini yapmışsın hocam. Power testini seçip yapar mısın?Psu şu şekil olmalı çoğu arkadaşın yorumuna göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C4 diyenler üzülmesin
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun yok gibi
15 dakikada furmark yaptım bir sorun yok
Sanırım kartının güç girişi yok hocam. O yüzden yaptırtmıyor. Tamamdır, bir sorun olacağını zannetmiyorum.Alıntıyı görüntüle
ekran kartı desteklemiyormuş
Evet kart güç girişsiz. zaten bilgisayarcı tanıdık sorun olursa getir yenisini veririm dediSanırım kartının güç girişi yok hocam. O yüzden yaptırtmıyor. Tamamdır, bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için herkese iyi akşamlarSanırım kartının güç girişi yok hocam. O yüzden yaptırtmıyor. Tamamdır, bir sorun olacağını zannetmiyorum.
her nekadaralga geçsekk ufak bi şeyde hem karta zarar verebilir daha kötüsü patlama riski olabilri eğer b riski alacak biriyse tabii ki karışmam idare etmesi için alınabilir ama biraz uzun kullanılırsa çok kötü sebeblere yol açabilirhocam bu tür markalar ne yazık ki düşük bütçede kullanılması gerekiyor akım korumalı priz alırsa idare eder