Powerboost neden kotu

Böylesine bir konuda bu görseli paylaşmasam olmazdı.

Ekler

• r4n7wur2xo551.png
    r4n7wur2xo551.png
    830.1 KB · Hit: 149
Sana sadece şu kadar diyorum. Global'de bir tane PSU karşılaştırması var ve bu karşılaştırmada Cooler Master'ın bir düşük seviye PSU'su patlıyor ve diğer çin malı PSU'lara bir şey olmuyor. Şimdi ben bu testi yapsam Allah için ya soruyorum bana ne yaparlar? arkadaşlar görmüyor musunuz sağlıklı bir tartışma ortamı bile yok her şeye çöp yazıp karşıdakini aşağılamaya çalışan bir topluluk var. Adamlar doğru bilgi istemiyor bir şey ezberlemişler onun bozulmasını istemiyorlar.
Corsair, cm gibi markalarda da bu risk var, evet. Ancak sen eğer böyle bir video yaparsan bu video da anlatılmak istenen şu olur: Düşük seviye markalarda ki patlama yanma riskleriyle, üst seviye markalardaki risk farkı ne kadardır. Yani bu konuda hiç bilgisi olmayanlara Aradaki patlama yanma vs. olaylarin %lik farkı ne kadar, arada dağlar kadar fark mi var, yoksa %1lik falan düşük bir fark mi var? Konu bu olur

Corsair, cm gibi markalarda da bu risk var, evet. Ancak sen eğer böyle bir video yaparsan bu video da anlatılmak istenen şu olur: Düşük seviye markalarda ki patlama yanma riskleriyle, üst seviye markalardaki risk farkı ne kadardır. Yani bu konuda hiç bilgisi olmayanlara Aradaki patlama yanma vs. olaylarin %lik farkı ne kadar, arada dağlar kadar fark mi var, yoksa %1lik falan düşük bir fark mi var? Konu bu olur
Böyle bir video yaparsa ve o çin malı PSU patlamazsa, sponsorluk almış diyecekler.
Türkiye'de bu tarz içerikler çok zor maalesef.
İyi bir markanın ürününü eline alıp sponsorlu bir şekilde överse de takdir edilir.

Böyle bir video yaparsa ve o çin malı PSU patlamazsa, sponsorluk almış diyecekler.
Türkiye'de bu tarz içerikler çok zor maalesef.
İyi bir markanın ürününü eline alıp sponsorlu bir şekilde överse de takdir edilir.
Konu dışı ama bu konu bana şunu fark ettirdi, iyiki sosyal bilimler, insan ilişkileri okumamisim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böylesine bir konuda bu görseli paylaşmasam olmazdı.
"I'm planning the bomb"

Sertifika kalite demek değildir. Evet sertifika için belirli bir kaliteyi tutturmuş olmak gerekir ama yine sertifika olan PSU için kesin kaliteli denemez. Corsair ve Cooler Master'ın da üreticileri zaten ağırlıklı Çin'li markalar geri kalanı FPS falan etiket basma. Açın okuyun bunlar dünyaya açık bilgiler
Cooler Master v3 600W da 80+ yok ama %82 verimliliği var
Bu serifitika firmalar için ek bir para demek.
Bu konuda da sana katılıyorum

Yaklaşık 30dk da filan 57 cevap geldi. Herhalde son birkaç ayın en çok cevaplanan konusuydu. İşin garip tarafı konuyu gece 12de açtığım icin maks. 5-6 cevap gelir diye dusunuyordum ancak 57 cevap geldi ve @Abdullah Hacıgül Abdullah abi decevapladı. Konu dışı bir mesajdi ama cidden uzun bir tartışma oldu.

Beyler Everest PSU kullanmaktayım elektrik gitti sağlam çıktı bi gün evden acele çıktım bilgisayar açık duruyordu trafo patlamış amcamın dükkanda PC yanmış benimki sağlam çıktı herhalde şanslıyım Everest kullanıyorum 😂 @Abdullah Hacıgül
%100 eminim ki everestin içine c4 koysan patlamaz o kadar kaliteli (!)

Beyler Everest PSU kullanmaktayım elektrik gitti sağlam çıktı bi gün evden acele çıktım bilgisayar açık duruyordu trafo patlamış amcamın dükkanda PC yanmış benimki sağlam çıktı herhalde şanslıyım Everest kullanıyorum 😂 @Abdullah Hacıgül
Aslında bu taktik savaşlarda kullanılabilir:d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,947
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri