Powerboost neden kotu

Hayır artık alınamaz çünkü Powerboost Rampage Gamepower gibi markaların rekabetçi fiyatları nedeniyle ülkemize bomba gibi düşen F/P bir ürün marka o da FSP 500W. Eskiden biz power boost kullandık evet ama o zaman bu üst markaların fiyatının yanına yaklaşılamıyordu günah keçisi de biz olduk. Şimdi neredeyse her markanın F/P ürünü var. Rekabet Rekabet
James Donkey psu çıkarsa inceler misin

yapayım da anama sövsünler değil mi? hanginiz arkamda duruyor hanginiz doğruya doğru diyor. Dünyada binlerce marka var ama bizim ülkemizde Corsair'den başka marka yok.
Reis ben her zaman yanındayım. Yap şöyle bir video, cahil biri çıkıp soverse hepimiz destekleriz seni. Akillanmazsa da RTX 2060supere filan Rampage PSU alıp, sistem daha sonra yanarsa "lan adam doğru diyormus" der.

O zaman şu konuya bir açıklık getirelim. DSP Corsair kadar kaliteli olmasa da powerboost PSU lari düşük güç tüketen sistemlerde kullanilabilir. Ama gtx1660 süper ve daha üst modellerde riskli olabiliyor. Yani düşük bütçede TDP değeri ve gücü düşük sistemlerde kullanabiliriz patlama oranı filanda düşük. Ancak yine de, çok küçük de olsa bir risk var. Bu risk diğer markalarda da olur mu yoksa sadec powerboost Rampage gibi markalarda risk mi var.
Diğer markalarda çok küçüktür bu tür markalarda küçüktür hem birde benim düşüncem büyük markalar ve kaliteli markalar eğer psu sistemini bozarsa senin psu'nun fiyatını ngaranti kapsamında vereceğini düşünürken diğer markaların bunu yapmayacağını düşünüyorum.

Hayır artık alınamaz çünkü Powerboost Rampage Gamepower gibi markaların rekabetçi fiyatları nedeniyle ülkemize bomba gibi düşen F/P bir ürün marka var o da FSP 500W. Eskiden biz power boost kullandık evet ama o zaman bu üst markaların fiyatının yanına yaklaşılamıyordu günah keçisi de biz olduk. Şimdi neredeyse her markanın F/P ürünü var. Rekabet Rekabet
Onu bilmiyordum abi. Sağ ol.

James Donkey PSU çıkarsa inceler misin
Gamepower'ın ve diğer "kalitesiz" olarak adlandırılan markaların PSU'su var zaten.
Çıkarırsa aynısı yada benzeri olur büyük ihtimalle.
Sonuçta hepsi Çin'deki herhangi bir yere yaptırıyor.

Ben de bunu belirtmek istiyordum. İnsanlar alırsan C4 diye evini polis basar diye dalga geçiyor PSU ile ama 3000tl sistem toplayan adam gidip 600-700 TL PSU'ya veremez.

PC'nin yük altına girmemesi için bu falan lazım. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-fsp600-60ahbc-600-w-fiyati,24594597.html
Aynı fiyata FSP varken neden alsın?

Not: Powerboost'un 500W modeli 250 TL, 300 TL'ye FSP 500W var.

Reis ben her zaman yanındayım. Yap şöyle bir video, cahil biri çıkıp soverse hepimiz destekleriz seni. Akillanmazsa da RTX 2060supere filan Rampage PSU alıp, sistem daha sonra yanarsa "lan adam doğru diyormus" der.
Sana sadece şu kadar diyorum. Global'de bir tane PSU karşılaştırması var ve bu karşılaştırmada Cooler Master'ın bir düşük seviye PSU'su patlıyor ve diğer çin malı PSU'lara bir şey olmuyor. Şimdi ben bu testi yapsam Allah için ya soruyorum bana ne yaparlar? arkadaşlar görmüyor musunuz sağlıklı bir tartışma ortamı bile yok her şeye çöp yazıp karşıdakini aşağılamaya çalışan bir topluluk var. Adamlar doğru bilgi istemiyor bir şey ezberlemişler onun bozulmasını istemiyorlar.

Sana sadece şu kadar diyorum. Global'de bir tane PSU karşılaştırması var ve bu karşılaştırmada Cooler Master'ın bir düşük seviye PSU'su patlıyor ve diğer çin malı PSU'lara bir şey olmuyor. Şimdi ben bu testi yapsam Allah için ya soruyorum bana ne yaparlar? arkadaşlar görmüyor musunuz sağlıklı bir tartışma ortamı bile yok her şeye çöp yazıp karşıdakini aşağılamaya çalışan bir topluluk var. Adamlar doğru bilgi istemiyor bir şey ezberlemişler onun bozulmasını istemiyorlar.

Reis konu dışı ama Cooler Master'ın düşük seviye PSU'su ney?

link var mı abi? merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,782
Üyeler
195,457
Son üye
zeydyıldız
Geri