PSU nun kalitesini ancak içini açarak anlayabilirsiniz. 220v mosfetleri to-247 veya to-3p ise ,12v diyotu min 30 amper ise, 12 v kanalında indüktör bobin var ise ve en az 2 tane 16v min 2200 uf kapasitör var ise kalitelidir. Gerisi teferruata girer.Elimde powerboost vk c013b kasasının 500w psu su var daha önce ryzen 3 1200 taktım sistemime ve durup dururken bi anda ekran gitti ve kasa çalışmaya devam etti ve sorun islemci de oldugu soylendi ve islenciyi geri gönderip para iadesi istedim suan ki yeni sistemim
Ryzen 5 1600
Gigaybyte a320m h
Kingston 3200mhz 8gb ram
Apacer 240gb ssd
Msi armor rx 570 4gb
Gamepower gb lp06b kasa
Bu powerboost 500w psu taksam yine sorun olur mu ?
Evet bunların dördü de etiket, ama bu kötü bir şey değil Çin'de kaliteli markalara ürünlerini yaptırıyorlar işin komiği Çin'li bir çok marka ile dalga geçen tipler aslında ağzının suyunu akıttığı modelleri yine bu Çin'li markalar üretiyorKendi etiketlerini asıl üretilen markanın üstüne mi yapıştırıyorlar? Böyle bir yazı okumuştum bi ara. Ben Corsair VS 550 kullanıyorum memnunum.
Ya patlamak değil de beni 1 ay idare etsin yeterli 1 ay sonra da güzel kaliteli psu alcamsistemim patlasın diyorsan al kanka