Powerboost olmasın da ne olursa olsun özellikle güç kaynağı bomba gibi patlar çok kalitesizPSUsunu değiştirebilirim peki kasası kötü mü?
Powerboost olmasın da ne olursa olsun özellikle güç kaynağı bomba gibi patlar çok kalitesizPSUsunu değiştirebilirim peki kasası kötü mü?
reis itopyadan hazır sistem aldım r5 3500x rx 5700xt li bir sistem bunun psu su bir sıkıntı yaratır mı ?Yoo c4 falan değil arkadaşım kullanıyor hiç bir şey yok
Powerboost olmasın da ne olursa olsun özellikle güç kaynağı bomba gibi patlar çok kalitesiz
Şimdi sana bı siteyi atcam beklereis itopyadan hazır sistem aldım r5 3500x rx 5700xt li bir sistem bunun PSU su bir sıkıntı yaratır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim bir şey diyeceğim PSU nun kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim yaw
Burdakilerin sertifikası orijinal onlarınki sahte kalitesiz ve patlama riski var https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspxreis itopyadan hazır sistem aldım r5 3500x rx 5700xt li bir sistem bunun PSU su bir sıkıntı yaratır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim bir şey diyeceğim PSU nun kalitesiz olduğunu nereden biliyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim yaw