Parça parça topluyorsan, Cuma indirimlerine bakabilirsin.800 civarına kasa+PSU ya ihtiyacım var. Yavaş yavaş sistem topluyorum.
Gerçekten öyle, YouTube a da baktım. Video falan yok.Bu kasayı alanlara gizlilik sözleşmesi imzalatıyorlar herhalde. "Asla gösteremezsiniz "falan.
Neredeyse tüm sitelerde "En çok satanlar" kısmında bulunuyor. Ama ne bir video, ne de bir görsel var.
Kasa ile ilgili bilinen tek görsel şu;
Alıntıyı görüntüle
Parça parça topluyorsan, Cuma indirimlerine bakabilirsin.
Orada bundan daha iyisini, daha ucuza bulabilirsin.
Özel bir takıntım yok ama hoş duruyor yani,100₺ farka değer mi ona bakmak lazım. Önerileriniz için teşekkür ediyorum.ARGB takıntın varsa:
PSU:Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Veya takıntın yoksa:Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
PSU:Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
MediaMarkt'ta böyle bir kasa var, ama sanırım online almak istediğinde hata veriyor. Mağazadan alınabiliyor. İçinde yukarıda paylaşılan PSU da var.Özel bir takıntım yok ama hoş duruyor yani,100₺ farka değer mi ona bakmak lazım. Önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Eyvallah hocam, 800₺ ye düşünce ve benim de indirim kuponum olunca Hepsiburada'dan Spec Delta Rgb yi aldım ama 3 gün geçti kargoya vermediler. Arayıp sorduğumdaysa kargo firmasının benim bölgemdeki yoğunluktan ötürü buraya olan kargoları almadıklarını söylediler. (Ki aynı kargo firmasıyla bugün 2 kargo aldım.) Bakalım yarın sabah da kargoya verilmezse konu da açacağım başka insanlar da aynı dertten muzdarip olmasınlar.Biraz geç cevap oldu ama konuyu inceleyebilirsiniz: https://donanimarsivi.com/forum/konu/powerboost-x-59-kasa-tavsiyesi-ve-fotograflari.68199/