Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Powercolor 6750 XT 675 TL💥💥💥💥💥

MrPrincex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Ali
bende aldım gelcekmi bakalım gelirse gülerim

en kötü kupon kodu alırız

1660507088702.png

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,890
İsim
Hacı

MrPrincex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Ali
LULUBUY S.A.R.L adlı satıcının gönderdiği mesaj:

Sayın Müşterimiz,

Bize verdiğiniz siparişin, yanlış para birimi fiyatlarından kaynaklanan bir BT sorunu nedeniyle yanlış bir fiyata sahip olduğunu size bildirmek için yazıyoruz. Bu nedenle, ürünü bizden satın aldığınız fiyat doğru değildir.
Siparişin bu fiyattan gönderilmesi mümkün olmayacağından Amazon ile iletişime geçmenizi ve siparişi iptal etmenizi rica ederiz.
Bu olayın size vermiş olabileceği rahatsızlıktan dolayı gerçekten özür dileriz. Lütfen içten özürlerimizi kabul edin.
En iyi çabalarımıza rağmen, BT hataları nedeniyle az sayıda sipariş etkilenmektedir.
Lütfen aşağıdaki mağazamızdan herhangi bir şey satın alın ve size mağazamızdaki herhangi bir üründen bir sonraki siparişinizde% 5 indirim sunalım: https://www.amazon.com.tr/s?ie=UTF8&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&me=A3I7IG61W9TCJR

Bu olayın size vermiş olabileceği rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz.
Bu süreç boyunca gösterdiğiniz anlayış, güven ve nezaket için teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
LULUBUY Ekibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Böyle olacağı çok belliydi zaten satıcı Amazon olsa denenirdi ama

.RBO.

80+ Silver
Bu tür satıcılara paranızı vermeyin sektör haline gelecek artık bu adamlar 2-3 günlüğüne paranızı kullanıyor

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
LULUBUY S.A.R.L adlı satıcının gönderdiği mesaj:

Sayın Müşterimiz,

Bize verdiğiniz siparişin, yanlış para birimi fiyatlarından kaynaklanan bir BT sorunu nedeniyle yanlış bir fiyata sahip olduğunu size bildirmek için yazıyoruz. Bu nedenle, ürünü bizden satın aldığınız fiyat doğru değildir.
Siparişin bu fiyattan gönderilmesi mümkün olmayacağından Amazon ile iletişime geçmenizi ve siparişi iptal etmenizi rica ederiz.
Bu olayın size vermiş olabileceği rahatsızlıktan dolayı gerçekten özür dileriz. Lütfen içten özürlerimizi kabul edin.
En iyi çabalarımıza rağmen, BT hataları nedeniyle az sayıda sipariş etkilenmektedir.
Lütfen aşağıdaki mağazamızdan herhangi bir şey satın alın ve size mağazamızdaki herhangi bir üründen bir sonraki siparişinizde% 5 indirim sunalım: https://www.amazon.com.tr/s?ie=UTF8&marketplaceID=A33AVAJ2PDY3EV&me=A3I7IG61W9TCJR

Bu olayın size vermiş olabileceği rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz.
Bu süreç boyunca gösterdiğiniz anlayış, güven ve nezaket için teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
LULUBUY Ekibi
Bana da aynı şekilde yazdı ben iptal etmedim etmem de müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım ürün tarafınıza geslim edilecektir yazdı 3-4 kere sırf emin olmak için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Yaptırım olmazsa şirketler dahi artık afedersiniz kakasını çıkardı bu işin.Geçen gencer gaming misal 2x8 gb ram i 588 e koydu.Direk THH ye şikayet ettim.Artık ben öyle yol izleyeceğim.Madem paramı öyle tutup ürünü iade ediyorlar.THH ile uğraşsınlar umrumda dahi değil.Bazı siteler bilerek yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
Bu tür olaylar haftada bir iki kere olmaya başladı yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sektör oluştu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da aynı şekilde yazdı ben iptal etmedim etmem de müşteri hizmetleriyle görüşme sağladım ürün tarafınıza geslim edilecektir yazdı 3-4 kere sırf emin olmak için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim
Can-ı gönülden isterim almanı umarım alabilirsiniz

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Satıcıya da bizzat yazdım THH başvuracağım ürünü göndermek zorndasınız diye banane yanlış koyduysa benim koyduğum yanlış ürünler olduğunda ben müşteriye gördüğüm fiyttan teslimatını gerçekleştiriyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom