Neler Yeni

Çözüldü✓ Powercolor fighter vs hellhound

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Merhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Kuzenim fighter modeline sahip. Soğutma performansı ve fan sesi oldukça başarılı. Giriş seviye olsa da işini görür

Işıklandırmalı olsun diyorsan hellhound da alınabilir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,519
İsim
Hacı
Değer. Hellhound paramparça eder.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
Merhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yok

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,519
İsim
Hacı

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Batuhan
Gereksiz hangisi ucuzsa onu tercih edin.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz hangisi ucuzsa onu tercih edin
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yok
Değer. Hellhound paramparça eder.
Kuzenim fighter modeline sahip. Soğutma performansı ve fan sesi oldukça başarılı. Giriş seviye olsa da işini görür

Işıklandırmalı olsun diyorsan hellhound da alınabilir
Reis fighter en düşük en giriş seviye kartı
Arkadaşlar yine çok arada kaldık ne yapmalıyım bir kısım al diyor bir kısım alma diyor neye göre alim neye göre almayim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
Arkadaşlar yine çok arada kaldık ne yapmalıyım bir kısım al diyor bir kısım alma diyor neye göre alim neye göre almayim
Ben verirdim aradaki farkı sırf rgb si için bile verirdim.
Kasanın yan takma desteği varsa mükemmel dururdu

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Alican ekinci
red devil>hellhound>fighter sıralama bu. ama fighter seriside küçümsencek gibi değildir hocam 7900gre de soğutma anlamında başarılıydı.(red devil serisi ayrı bi güzel ama)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Batuhan
Kasan mesh değil küçük ve havalandırması kötüyse bir üst model tercih edebilirsin. Onun haricinde performans olarak aynı performansı veriyor iki kart arası derece farkı olur o da çok ahım şahım olmaz yaklaşık 5 derece oynar. Rgb ışık vs. çok takılma bir heves alıyoruz sonra kasanın içine baktığımız bile olmuyor. Ben olsam ucuz olanı tercih eder. Aradaki fiyat farkına m2 ssd, ekipman vs. başka ihtiyacımı alırdım.

Top Bottom