Reis fighter en düşük en giriş seviye kartıMerhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yokMerhaba bu iki kartın soğutma performansı nasıldır hellhound 2377 tl daha fazla vermeye değermi kart 7900 gre
Mavi ve mor.O zaman hellhound alıyorum peki bunda rgb varmı yoksa sadece mavi led mi
Gereksiz hangisi ucuzsa onu tercih edin
Aynı bloğu kullanıyolarmış diye duydum eğer öyleyse hellhound almaya gerek yok he diyelim öyle değil yine fighter ın soğutma performansı zaten çok iyi bence gerek yok
Değer. Hellhound paramparça eder.
Kuzenim fighter modeline sahip. Soğutma performansı ve fan sesi oldukça başarılı. Giriş seviye olsa da işini görür
Işıklandırmalı olsun diyorsan hellhound da alınabilir
Arkadaşlar yine çok arada kaldık ne yapmalıyım bir kısım al diyor bir kısım alma diyor neye göre alim neye göre almayimReis fighter en düşük en giriş seviye kartı
Ben verirdim aradaki farkı sırf rgb si için bile verirdim.Arkadaşlar yine çok arada kaldık ne yapmalıyım bir kısım al diyor bir kısım alma diyor neye göre alim neye göre almayim