Neler Yeni

PowerColor RX570 Ekran kartım 89 derece

NespaY

80+ Silver
Ben okudum. Biraz saçmalıyorsun.😂 Arkadaş denediği her şeyi yazmış sen lastik fabrikası gibi uzatmış diyorsun. Tuhafsin 😂 Ben de sorunum cevabını bilmiyorum bu arada
Sorunun çözümünü bilmiyorsan boş yapma istersen başkalarının hatalarını yakalamak sadece acizlerin işidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocalarım öncelikle sorunumdan bahsedeyim,
Aşağıda da gördüğünüz gibi ekran artım FurMark testinde 89 derece çıkıyor. Bunu girdiğim oyunda da fark ettim. It Takes Two oynarken absürt bir ısınma gördüm. Şimdi gelelim asıl olaya;
- Ben yine ekran kartı sıcaklık sorunu yaşayıp 24 Haziran da ekran kartı termal macunumu yenilemiştim. MX-4 ile. O zaman ilk testte 70 derece çıkmıştı.
- Kasa konusuna gelirsek Cooler Master MB520 kasaya sahibim. Önü mesh değil sorunun bu diyebilirsiniz fakat ben önündeki o plasik kısmı çıkarıp saatlerce kullanıp test ettim. Saatlerce kullanmadan da test ettim.
- Fan konusunda ise 3 önünde olmak üzere içeri hava alan, arka da 1 adet egzoz fanı ve ayrıyeten üstte 2 adet egzoz fanı var. İçeride yükselen havayı dışarı atması için.
- Termal ped ekran kartını açtığımda hiç yoktu. Bende de olmadığı için koymadım.
Evet hocalarım sizi dinliyorum.Alıntıyı görüntüle
Undervolt tek çare dostum.

alpologi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alperen Savaş
Dikkat dağınıklığı değil dostum konuyu açan arkadaş lastik gibi uzatmış bir kaç cümle ile akıcı yazsaydı okunurdu ama farkettiysen insanın okuyası gelmiyor.
Ben gelip termal macun yenile, kasanın önündeki yeri çıkart, fan hızını arttır demesinler diye yazdım hocam.

SadeceSeyf

80+ Gold
Sorunun çözümünü bilmiyorsan boş yapma istersen başkalarının hatalarını yakalamak sadece acizlerin işidir.

Undervolt tek çare dostum.
Bir hatadır. İkincisi art niyettir dostum. Komiksin diyip gidiyorum 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
UV yaptınmı