Oyunu indirip programa atıyordum ama tam olarak hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Zararı yok telefona dediğin şeyle alakası yok bu işlemin.Bu oyunları heralde korsan yüklemek zorunda kalıyoruz.
Oynayacağım oyun Vice City Stories.
Üstünde rom felan yazıyor.
Bu rom telefona atılan rom ile alakası var mı?
Telefona zararı olur mu?
PPSSPP nin ne olduğunu bilmiyorum ama telefon ROMu ile alakası yok muhtemelen.Bu oyunları heralde korsan yüklemek zorunda kalıyoruz.
Telefona zararı olur mu?
PPSSPP nin ne olduğunu bilmiyorum ama telefon ROMu ile alakası yok muhtemelen.
Yokmuş hocam GTA VCS oynuyorum.Oyunu indirip programa atıyordum ama tam olarak hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu. Zararı yok telefona dediğin şeyle alakası yok bu işlemin.
PSP Emülatörü.PPSSPP nin ne olduğunu bilmiyorum ama telefon ROMu ile alakası yok muhtemelen.
PSP almadım kiPsp kaç paraya aldınız? Son üretilen nesildenmi?
Ya hayalimde hep psp alıp eski oyunların tadını çıkarmak vardı başlığı bile psp diye okudumPSP almadım ki
Ama alsam PSP 3000 ya da 2000 alırım. 2000 daha hızlı 3000 ise daha sorunsuz ve canlı renkleri var.
PSP çok iyi bir konsolduYa hayalimde hep psp alıp eski oyunların tadını çıkarmak vardı başlığı bile psp diye okudum![]()
Şuan nintendo konsollara sardım kafayı ama 3bin lira ya ufacık şey.PSP çok iyi bir konsoldu
Sony PSP de yaptıklarının yarısını PS VITA için yapsaydı şuan NINTENDO SWITCH bu kadar satmayabilirdi.
Usta ben de wii emulatorü arıyorumŞuan nintendo konsollara sardım kafayı ama 3bin lira ya ufacık şey.
Emülatör ile oyun oynamak sarmıyor beni ya direk konsolu alıp oynamak var bi hayalimizUsta ben de wii emulatorü arıyorum![]()
rom demek yazılım gibi bir şey oyunların çalismasi içinBu oyunları heralde korsan yüklemek zorunda kalıyoruz.
Telefona zararı olur mu?