Preworkout kilo aldırırmı?

Çok fazla tükettiğimin ve zararlı olduğunun bende farkındayım. Pre-workout bitince otomatikmen bu şekilde antrenmana giriyorum yapacak bir şey yok. Bu arada kahve ile hiçbir şekilde yeterince etki alamayacağını düşünüyorum. En azından alıp bir karşılaştırmasını öneririm.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Spora karbonhidrat almadan gitmeyin. Hem performansın düşer hem dediğin gibi moodun düşük olur.
Şuanlık ozaman türk kahvesi badem :)

Çok fazla tükettiğimin ve zararlı olduğunun bende farkındayım. Pre-workout bitince otomatikmen bu şekilde antrenmana giriyorum yapacak bir şey yok. Bu arada kahve ile hiçbir şekilde yeterince etki alamayacağını düşünüyorum. En azından alıp bir karşılaştırmasını öneririm.
Dediğim gibi 800 mg gibi bir seviye için 10 kupa kahve içmesi lazım bunlar normal seviyeler değil spor öncesi 2 kupa kahve dayanlıklık performansını arttırır. Daha önce kafein sık tüketmeyen kişilerde bu etki tüketenlere göre daha fazladır. Eşiğinizi ne kadar yükseltirseniz o kadar az fayda sağlar kafein
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafein bundan 2004 yılına kadar olimpiyatlarda doping kategorisindeydi sonradan kaldırıldı

Dediğim gibi 800 mg gibi bir seviye için 10 kupa kahve içmesi lazım bunlar normal seviyeler değil spor öncesi 2 kupa kahve dayanlıklık performansını arttırır. Daha önce kafein sık tüketmeyen kişilerde bu etki tüketenlere göre daha fazladır. Eşiğinizi ne kadar yükseltirseniz o kadar az fayda sağlar kafein
Sürekli olarak kahve tüketecek arkadaşında kafein eşiği yükselecek bu kaçınılmaz. Kafein hapı kullandığım için daha pratik oluyor tabii ki 10 kupa kahve içemem.

Sürekli olarak kahve tüketecek arkadaşında kafein eşiği yükselecek bu kaçınılmaz. Kafein hapı kullandığım için daha pratik oluyor tabii ki 10 kupa kahve içemem.
Anladım sizi haklısınız ben sadece kalp kasına bu kadar yük bindirmenin iyi olmadığını söylemek istedim

preler içeriği zengin pahalı kahvelerdir. cok baygın cok isteksiz oldugum durumlarda monsterın beyazını içiyorum pre niyetine.

Kilo verme sürecindeyim preworkout kilo aldırır mı spordan önce kullanırsam aromalı
Aldırmaz pre workout olarak protein ocean şuan lansmanda 170tl 300gr , onun dışında en iyisi kingsize 1kg 599tl çok iyi bir pre hiq felan uğraşma

Geri