Preworkout kilo aldırırmı?

Aktif olarak kullandığım bir predir. Çok güzel verim alıyorum tavsiye ederim.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğiniz kahve varmı

Konudan bağımsız bir şey diyeceğim ama, Birbirini gösteren spiderman gibiyiz.. :kizginpeepo:

Önerdiğiniz kahve varmı
Filtre edilmiş herhangi bir kahve olabilir pre-workoutlara boşa para vermeyin, hem doğal beslenmek vücudunuz için daha iyi, pre workoutlarda bulunan taurin ve kafein dışında çok ihtiyacınız olan mikro elementler bulunmaz o yüzden gerekli değiller

Filtre edilmiş herhangi bir kahve olabilir pre-workoutlara boşa para vermeyin, hem doğal beslenmek vücudunuz için daha iyi, pre workoutlarda bulunan taurin ve kafein dışında çok ihtiyacınız olan mikro elementler bulunmaz o yüzden gerekli değiller
Kahveler pre-workoutlar kadar etkili değil maalesef.

Kahveler pre-workoutlar kadar etkili değil maalesefe
tabii ki kafein miktarı daha yüksek olduğu için vücudun tepkisi daha yüksek oluyor ama bu sefer kafein eşiğiniz düşüyor ve daha düşük kafein aldığınızda aynı performansınız olmuyor o yüzden, 5-6 mg\kg başına yeterlidir

Bu arada diyetisyenlik 4.sınıf öğrencisi olduğum için bu bilgiler var bende

Kahveler pre-workoutlar kadar etkili değil maalesef.
Kalorisine baktım 70 kalori diyor bir sıkıntı yaratmaz bence

tabii ki kafein miktarı daha yüksek olduğu için vücudun tepkisi daha yüksek oluyor ama bu sefer kafein eşiğiniz düşüyor ve daha düşük kafein aldığınızda aynı performansınız olmuyor o yüzden, 5-6 mg\kg başına yeterlidir

Ozaman spor öncesi filtre kahve veya sade türk kahvesi yanında kuruyemiş alayım :) sadece kilo almamak için çekiniyordum biraz

Yüksek kafein çok kısa süre işine yarayabilir diye düşünüyorum.Normal hayatta kahve içen biri ise 200mg kafein ona hiç yeterli olmaz günlük. Arada 800 mg kafein alıyorum anca kesiyor mesela beni.

Kalorisine baktım 70 kalori diyor bir sıkıntı yaratmaz bence

Ozaman spor öncesi filtre kahve veya sade türk kahvesi yanında kuruyemiş alayım :) sadece kilo almamak için çekiniyordum biraz
Çok güzel bir aparatif sizin için özellikle leblebi glikojen depolarınız için de güzel karbonhidrat kaynağıdır. Sağlıklı günler dilerim

800
Yüksek kafein çok kısa süre işine yarayabilir diye düşünüyorum.Normal hayatta kahve içen biri ise 200mg kafein ona hiç yeterli olmaz günlük. Arada 800 mg kafein alıyorum anca kesiyor mesela beni
Çook fazla tüketiyorsunuz 800 mg kafein çok fazla yük bindiriyorsunuz kalp kasınıza önerim azaltmanız yönünde olacaktır

Çok güzel bir aparatif sizin için özellikle leblebi glikojen depolarınız için de güzel karbonhidrat kaynağıdır. Sağlıklı günler dilerim

800

Çook fazla tüketiyorsunuz 800 mg kafein çok fazla yük bindiriyorsunuz kalp kasınıza önerim azaltmanız yönünde olacaktır
Başka öneriniz varmı acaba aslında spora aç gitcektim ama aç gidince kilo versem dahi modum düşük oluyor.

800

Çok fazla tükettiğimin ve zararlı olduğunun bende farkındayım. Pre-workout bitince otomatikmen bu şekilde antrenmana giriyorum yapacak bir şey yok. Bu arada kahve ile hiçbir şekilde yeterince etki alamayacağını düşünüyorum. En azından alıp bir karşılaştırmasını öneririm.

Başka öneriniz varmı acaba aslında spora aç gitcektim ama aç gidince kilo versem dahi modum düşük oluyor.
Spora karbonhidrat almadan gitmeyin. Hem performansın düşer hem dediğin gibi moodun düşük olur.

Geri