The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Millet yuva yıkar bu adam yuva kuruyor adam gibi adamYalan soyluyo bim daha iyi
Millet yuva yıkar bu adam yuva kuruyor adam gibi adamYalan soyluyo bim daha iyi
Zımparayarı yolda bırakmayacak tecrübeli arkadaşların kullandıgı öneriler lazım
Değdirmesin?Arkadaşlar neden gülmüş ve kızmış anlayamadım bence normal ama bir o kadar da ciddi bir konu. Kız hamile kalsa ve bebeğe bakamasalar daha mı iyi olacak?
ben bimden sasmam agaKadını hamile bırakmak istiyorsan doğru Bim daha iyi
ben otobüs ve e60 seviyorum hocm bide win 10'uSen prezervatif konusuna windows aşığıyım isimli bir kullanıcıyı etiketlersen ben çok yanlış anlarım. Malum araba egsozuna dayanan dayılar vardı bu adamda ne yapıyor psu güç girişine falan mı Tövbe tövbe
onların anaları babaları köylü olduğu için ayıp olarak yetiştirmiş olabilirler bu yaptığımız şey bir ihtiyaç vur geçArkadaşlar neden gülmüş ve kızmış anlayamadım bence normal ama bir o kadar da ciddi bir konu. Kız hamile kalsa ve bebeğe bakamasalar daha mı iyi olacak?
eyw cigerimMillet yuva yıkar bu adam yuva kuruyor adam gibi adam
Ya hocam al gusulunu yedir avrata hapı bosver lastik parcalarını et ete değer. ĞPOPEYTİK*PS5ETyarı yolda bırakmayacak tecrübeli arkadaşların kullandıgı öneriler lazım
O zaman Win7 milf mi oluyor sizin için?ben bimden sasmam aga
ben otobüs ve e60 seviyorum hocm bide win 10'u
Evet hocam Win xp falan benim icin ultra milf oluo win 8.1'le bi seyler yassarken yanlıslıkla win 11 olduO zaman Win7 milf mi oluyor sizin için?
Evet hocam Win xp falan benim icin ultra milf oluo win 8.1'le bi seyler yassarken yanlıslıkla win 11 oldu
Aa karim naber karim
Ayıptır ya şakamı yapıyoruz burda aile kuruyoruzAa karim naber karim
Normal bir şey sağlık için kullanıyorsun iste normal şekildeDOSADIJOSAJDIOPASJDJKPSAKJDOPAKSJ
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar prezervatife karar verdim ama şimdi daha büyük sorun NASIL İSTİCEM MARKETTE APSOKDJPOKSJAPODKJASPOKDA