Prime Gaming oyun sınırı

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Dün amazon prime aldım şuan gördüğüm 13 oyun ücretsiz bu oyunların(oyun içi içerik için de sınır var mı) atıyorum sadece 5tanesini falan alabilirsin diye bir sınır var mı yoksa hepsi benim mi? Bir twitch prime sadece ilk aya özel mi yoksa her ay amazon prime yenilendiğinde o da geliyor mu?

Dün amazon prime aldım şuan gördüğüm 13 oyun ücretsiz bu oyunların atıyorum sadece 5tanesini falan alabilirsin diye bir sınır var mı yoksa hepsi benim mi? Bir twitch prime sadece ilk aya özel mi yoksa her ay amazon prime yenilendiğinde o da geliyor mu?
Oyunların hepsini alabilirsin, oyunlar her ay değişiyor istediğini alırsın ay boyunca almazsan yenilendiğinde almadığın oyunlar gider

Evet her şey sınırsız ve sende kalıyor
Sanırım sizi sıktım ama bir sorum daha var apex legends'in oyun içi kıyafetini aldım pc apex kaldırmadıgı için yüklemiyorum ilerde pc alırsam belki oynarım paketi talep ettim bir sonraki oyuna girişinizde ganimet gelecektir dedi yani ben bu oyuna 1 2 yıl sonra bile girsem paket gelir herhalde

Sanırım sizi sıktım ama bir sorum daha var apex legends'in oyun içi kıyafetini aldım pc apex kaldırmadıgı için yüklemiyorum ilerde pc alırsam belki oynarım paketi talep ettim bir sonraki oyuna girişinizde ganimet gelecektir dedi yani ben bu oyuna 1 2 yıl sonra bile girsem paket gelir herhalde
Valla onu denemediğim için bilmiyorum ama talep ettiyseniz gelme ihtimali yüksektir muhtemelen

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Dün amazon prime aldım şuan gördüğüm 13 oyun ücretsiz bu oyunların(oyun içi içerik için de sınır var mı) atıyorum sadece 5tanesini falan alabilirsin diye bir sınır var mı yoksa hepsi benim mi? Bir twitch prime sadece ilk aya özel mi yoksa her ay amazon prime yenilendiğinde o da geliyor mu?
Gördüklerinin hepsini üyeliğin olduğu sürece alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baze vermiyor ama apex veriyordu

• Beğen
Benim de kafamdaki bazı sorulara yanıt olmuş oldu, halihazırda bi' sistem için hala beklemede olduğumdan PRIME üyeliği ile verdiği şeyleri ben de stoklamak istiyordum, tıpkı EPIC/GOG/UBISOFT free oyunları gibi. Hepsindeki free içerikler sürekli kaldığı için bir nevi ileriye dönük yatırım gibi...
:kedi:

• Beğen
Geri