Yardım PRO X SUPERLIGHT 2 DEX vs WLMOUSE BEAST X PRO HANGİSİ ?

ardajv

80+
Reaksiyon skoru
17
PRO X SUPERLIGHT 2 DEX vs WLMOUSE BEAST X PRO
DEX 2 60GRAM 888 İPS
BEAST X PRO 40GRAM 750İPS
SİZCE HANGİSİ ??????

neden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/logitech-g-pro-x-2-superlight-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u24778 bu nasıl
ikisini de kullandım gpx2 kesinlikle parasını hak etmiyor şu an aktif olarak beast x max kullanıyorum daha hafif ve malzemesi güzel magnezyum olması benim için büyük bir artı oldu gpx2 3 civarına beast x de 4 civarına ikinci elden bulursun denemek için alıp beğenmezsen satabilirsin böylece içinde biri ukte kalmaz

ayrıyeten dex sağ el için onu da kullandım ergonun benim için olmadığına kanaat getirip 1.5k zararla sattım denemeden almanı önermem

ikisini de kullandım gpx2 kesinlikle parasını hak etmiyor şu an aktif olarak beast x max kullanıyorum daha hafif ve malzemesi güzel magnezyum olması benim için büyük bir artı oldu gpx2 3 civarına beast x de 4 civarına ikinci elden bulursun denemek için alıp beğenmezsen satabilirsin böylece içinde biri ukte kalmaz
zaman kaybına gerek yok beast x pro alırım o zaman ikisinide kullanıp denemiş birisin iyi denk geldi

zaman kaybına gerek yok beast x pro alırım o zaman ikisinide kullanıp denemiş birisin iyi denk geldi
logi ürünleri genel olarak markadan dolayı pahalı youtubedan bak istersen bi karşılaştırmalarına max'ın shapei gpx2'yle aynı neredeyse

ayrıyeten dex sağ el için onu da kullandım ergonun benim için olmadığına kanaat getirip 1.5k zararla sattım denemeden almanı önermem
şuana kadar hep ergo kullandım şuanki kullandığım modelde g703 ergo alışabilir miyim bilmiyorum bende o yüzden şuana kadar ergo kullandığım için dex ile beast x pro arasında kaldım

şuana kadar hep ergo kullandım şuanki kullandığım modelde g703 ergo alışabilir miyim bilmiyorum bende o yüzden şuana kadar ergo kullandığım için dex ile beast x pro arasında kaldım
sen bilirsin ikinci el alıp denenir bence ben öyle yapmıştım sonra çok beğenip sıfırını aldım beast x maxın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,549
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri