Programların yanındaki yeşil tikler

Adroven

80+
Reaksiyon skoru
31
Bilgisayara yeni format attım ve programlarımın nerdeyse hepsinde bu tik var yeni format attığım için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyom ama çok sinirimi bozdular nasıl kapatabileceğimi söylerseniz sevinirim
1668807427731.png

Bilgisayara yeni format attım ve programlarımın nerdeyse hepsinde bu tik var Alıntıyı görüntüleyeni format attığım için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyom ama çok sinirimi bozdular
Onedrive simgesi hocam bu. Lanet olası onedrive. Ben bu simgelerden rahatsız olduğum için kaldırmıştım onedriveı

valla çok gıcık bi durum ben kurarken onedriveyi atla diyom istemiyom inadına kuruyo pc .D
Bne geçen sadece bu lanet program yüzünden art arda 5 kere format atmıştım. Silinmesi de sıkıntı anasını satayım. Bazı microsoft programları bomboş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla çok gıcık bi durum ben kurarken onedriveyi atla diyom istemiyom inadına kuruyo pc .D
Onedrive klasörünün içersinde önemli bir dosyanız yoksa silin. Ama dikkat edin masaüstü desktop dosyası onedriveın içinde olmasın. Şayet onedrive dosyası boşsa denetim masasından kaldırabilirsin. Simgeler de gitmiş olur

ben one drive ı silicem diye c deki herşeyi silmiştim illet bir şey

Geri