Neler Yeni

Projeksiyon cihazı önerir misiniz?10 k ya kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
Max 10 k projeksiyon cihazı önerir misiniz film ve PlayStation oynamak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vankyo Leisure 495W bende var memnunum ama 10k limitin var daha iyisini bulabilirsin benim önerim 5K bandında olsun
Ev içinde duvarda perdesiz görüntü nasıl ayrıca kalitesi iyi mi sizce maç izlemeye film izlemeye PlayStation baglamaya uygun mu

TR1P G4NG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
KEA
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ben perdesiz beyaz, şarap rengi duvarlarda kullandım sorunsuz perde olursa daha iyi olur tabii ama olmasa da gayet yeterli benim için, güzellik göreceli bir kavram olduğu için bana güzel gelen belki de size çirkin gelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bünyamin Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben perdesiz beyaz, şarap rengi duvarlarda kullandım sorunsuz perde olursa daha iyi olur tabii ama olmasa da gayet yeterli benim için, güzellik göreceli bir kavram olduğu için bana güzel gelen belki de size çirkin gelecektir
Aşırı bir beklentim yok ama kaliteli olması kolay arızalanması görüntü kötü olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşırı bir beklentim yok ama kaliteli olması kolay arızalanması görüntü kötü olmaması lazım

Suna bakiyorum ama emin olamadım

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Çağdaş Alkan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suna bakiyorum ama emin olamadım
Fişe takmadan çalışmıyor bilginiz olsun, şarjlı değil bunlar, ama full HD görüntü veriyor gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,780
Üyeler
163,553
Son üye
LovX_0
Top Bottom