Neler Yeni

Protein Tozu marka önerisi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Vücut antrenman sonrası protein tozunu sıvı olduğu için katı gıdalara nazaran daha çabuk sindiriyor ve genelde daha etkili olduğu söyleniyor. Bu yüzden protein tozu almayı düşünüyorum.
Bu yanlış bir bilgidir, protein tozlarının da sindirimi vücutta 2-3 saat sürer. Ve ayrıca hızlı sindirince ne olacak?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif
Hocam bu marka tamamen Türk hammaddesi kullanıyor, sertifikaları falan da var. Benim de diğer markaların sitelerinde gezerken aklıma yatmıyor fakat işlerinde iyi olduklarını düşünüyorum.
Yarın karar verip birini alacağım hocam daha çok olması açısından grizzone daha önerilen olması açısından da Hardline aradında kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yanlış bir bilgidir, protein tozlarının da sindirimi vücutta 2-3 saat sürer. Ve ayrıca hızlı sindirince ne olacak?
Yani severek takip ettiğim Ardabuild adlı bie kanal bunları söyledi hocam yanlış olduğunu sanmıyorum. Ayrıca vakit açısından da yemek yapmakla uğraşmak yerine su ve ya sütle protein tozu karıştırmak daha mantıklı geliyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Fiyatının ucuzluğundan dolayı insanların kafasında bendeki gibi soru işareti oluyor sanırım.
Veya Grizzoneye güvenmiyorsanız MySupplamentten bunu alabilirsiniz https://www.mysupplement.com.tr/mysupplement-whey-cikolata-1728g
BigJoyun alt firmasıdır fakat kalite, hammadde olarak aynıdır.

Yarın karar verip birini alacağım hocam daha çok olması açısından grizzone daha önerilen olması açısından da Hardline aradında kaldım.

Yani severek takip ettiğim Ardabuild adlı bie kanal bunları söyledi hocam yanlış olduğunu sanmıyorum. Ayrıca vakit açısından da yemek yapmakla uğraşmak yerine su ve ya sütle protein tozu karıştırmak daha mantıklı geliyor.
Ben Arda hocanın uzaktan eğitim öğrencisiyim :D fakat her zaman her yerde doğru bilgiler olmuyor. İnternetteki bütün influencerlerin yanlış videoları var. Önemli olan araştırmak ve öğrenmek.

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Bende aksine en çok konuşulan ve önerilenin hardline olduğunu duydum.
Çoğu kişi nitrojen spiking ( Protein spiking ) nedir bilmez. Bu hileyi yapan firmalar var protein oranını arttırmak için protein tozunun içine ekstra ucuz maliyetli olduğu için creatin taurin gibi amino asitler eklerler ki protein oranı fazla gözüksün diye. Bu tür ürünlerden uzak dur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ayrıca vakit açısından da yemek yapmakla uğraşmak yerine su ve ya sütle protein tozu karıştırmak daha mantıklı geliyor.
O konuda katılırım sana fakat protein tozunu sütle karıştırıp içmeni önermem. Pirinç unu, yulaf vs gibi şeylerin üzerine sos yaparak da yersen diyetini güzel şekillendirmiş olursun. Bu şekilde tatlı ihtiyacını da gidermiş olursun.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif
O konuda katılırım sana fakat protein tozunu sütle karıştırıp içmeni önermem. Pirinç unu, yulaf vs gibi şeylerin üzerine sos yaparak da yersen diyetini güzel şekillendirmiş olursun. Bu şekilde tatlı ihtiyacını da gidermiş olursun.
Evet tatlı ihtiyacı için birebir olduğunu duydum.

Çoğu kişi nitrojen spiking ( Protein spiking ) nedir bilmez. Bu hileyi yapan firmalar var protein oranını arttırmak için protein tozunun içine ekstra ucuz maliyetli olduğu için creatin taurin gibi amino asitler eklerler ki protein oranı fazla gözüksün diye. Bu tür ürünlerden uzak dur.
Teşekkürler hocam değerlendiricem bu durumu da.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Kafanız iyice karışmıştır son olarak Grizzone veya MySupplament almanızı öneririm. Dediğim gibi MySupplament yabancı gibi gelmesin sadece BigJoyun isim değiştirdiği bir marka, ürünler hammaddeler aynı. Ayrıca BigJoy büyük futbol kulüplerinin de sponsoru. Bunu da göz önünde bulundurun. Grizzoneden alışveriş yapacaksanız SHARK10 MySupplamentten alışveriş yapacaksanız da OZAN10 kodunu kullanıp %10 indirim alabilirsiniz. İyi geceler.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif
Kafanız iyice karışmıştır son olarak Grizzone veya MySupplament almanızı öneririm. Dediğim gibi MySupplament yabancı gibi gelmesin sadece BigJoyun isim değiştirdiği bir marka, ürünler hammaddeler aynı. Ayrıca BigJoy büyük futbol kulüplerinin de sponsoru. Bunu da göz önünde bulundurun. Grizzoneden alışveriş yapacaksanız SHARK10 MySupplamentten alışveriş yapacaksanız da OZAN10 kodunu kullanıp %10 indirim alabilirsiniz. İyi geceler.
Grizzone aklıma yatmış durumda hocam. Mysuplement'in de ufak bi araştırma ile gayet iyi olduğunu öğrendim. İlk önce Grizzone deneyeceğim olmazsa 1 ay sonra ve ya artık alacağım protein tozu ne zaman biterse Mysuplement'i deneyeceğim. Sizede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim iyi geceler.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin

https://www.hardlinenutrition.com/whey-3matrix-2300gr-cilek

İkiside hemen hemen aynı fiyatta hatta Nutrade 100 TL civarı daha ucuz aynı gramajdalar. Hardline’nın gördelinde de görüldüğü gibi protein tozu içerisine Creatin monohidrat ilave edilmiş. Creatin laboratuvar ortamında 2 gr proteine denk geliyor bu şekilde ürünlerin içeriğini şişiriyorlar. İlk dikkat etmen gereken husus bu sonra ise hammadde kalitesine bak çünkü piyasada az maliyetle çok kâr gütme amacıyla ürün pazarlayan firma çok ve bu hammddenin kalitesizliğinden kaynaklı sindirim problemleri yaşayan, protein tozundan istediği verimi gelişimi göremeyen çok kullanıcı var.

Nutrade hammaddeyi Volac markasından alır Volac, tesislerinde sadece otlayan hayvanların sütünü peynir altı suyunun satışını yapar bu konuda rüştünü ispatlamış bir firmadır. Başka markaların hammadde nüansınıda araştır. Vücudun için en iyi tercihi yap.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Arif

https://www.hardlinenutrition.com/whey-3matrix-2300gr-cilek

İkiside hemen hemen aynı fiyatta hatta Nutrade 100 TL civarı daha ucuz aynı gramajdalar. Hardline’nın gördelinde de görüldüğü gibi protein tozu içerisine Creatin monohidrat ilave edilmiş. Creatin laboratuvar ortamında 2 gr proteine denk geliyor bu şekilde ürünlerin içeriğini şişiriyorlar. İlk dikkat etmen gereken husus bu sonra ise hammadde kalitesine bak çünkü piyasada az maliyetle çok kâr gütme amacıyla ürün pazarlayan firma çok ve bu hammddenin kalitesizliğinden kaynaklı sindirim problemleri yaşayan, protein tozundan istediği verimi gelişimi göremeyen çok kullanıcı var.

Nutrade hammaddeyi Volac markasından alır Volac, tesislerinde sadece otlayan hayvanların sütünü peynir altı suyunun satışını yapar bu konuda rüştünü ispatlamış bir firmadır. Başka markaların hammadde nüansınıda araştır. Vücudun için en iyi tercihi yap.
Hocam dediğim gibi şimsilik grizzone alıp denemeyi düşünüyorum. Baktım olmadı zararını gördüm direk buna yöneleceğim teşekkür ederim.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Ahmet
Hiq, supplementler whey, bigjoy, hardline bunlar onaylı tasdikli türk firmaları f/p tozlar.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Arda doğan
Hard line öneririm bütçen ne

Top Bottom