30 servis olsun ama kaliteli bilindik olsun hard-line whey protein tozu al ben 1600tl'ye almıştım zamanında 2300 gr şuan 2k fiyatı var havale ile 1900tl ve izoleli whey toz yüksek protein oranlı yeni jenerasyon %73 protein oranlı tadı güzelHard line için bütçem yetiyor ama 30 servislik ürünlerine yetiyor. Her ay 900 gramlık ürüne 1000TL vermek de beni aşabilir açıkcası.
Bu grizzone forumdaki bi arkadaş ve benim arkadaşlarım tarafından önerildiği için onu bi denemeyi düşünüyorum aslında. Sizin bi bilginiz var mı o marka hakkında. Yoksada öğrenebilir misiniz.30 servis olsun ama kaliteli bilindik olsun hard-line whey protein tozu al ben 1600tl'ye almıştım zamanında 2300 gr şuan 2k fiyatı var havale ile 1900tl ve izoleli whey toz yüksek protein oranlı yeni jenerasyon %73 protein oranlı tadı güzel
Bir araştıralım ama sana bir önerim daha olucak https://m.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-908-gr-895Bu grizzone forumdaki bi arkadaş ve benim arkadaşlarım tarafından önerildiği için onu bi denemeyi düşünüyorum aslında. Sizin bi bilginiz var mı o marka hakkında. Yoksada öğrenebilir misiniz.
Grizzone kendi içindede Echo ve Premium diye ikiye ayrılıyor hocam.Grizzone ecowhey olarak geçer. Pek de kaliteli değil.
Yaklaşık karşılaştırma şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Harldine'ı zaten biliyorum hocam bu işin en çok önerilen markası. Eğer sizin fikriniz de illa kaliteli olsun 900gr olsun ise hardline'a yönelebilirim.Bir araştıralım ama sana bir önerim daha olucak https://m.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-908-gr-895
Hardline al ustam grizonne'nin hammaddeleri için pek olumlu şeyler demiyorlar adamların açık kaynağı yok hammaddeleri nasıl nereden neyden imalat ediyorlar bilinmiyor alan kişilerde memnun değil zaten forumlarda şikayetlerde genel bakışlar bu şekilde hakkımızda sayfasındada sporcular fitneesçılar için falan diye yalandan zırvanalmış gibi dolu dolu gözüksün diye kendileri hakkında pek bi bilgi yok ki bu insan sağlığı sonuçta 30 servis olsun bilindik.olsun ustamGrizzone kendi içindede Echo ve Premium diye ikiye ayrılıyor hocam.
GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS | GRIZZONE
GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVISgrizzone.com.tr
GRIZZONE GRIZZY WHEY PROTEIN PRO 1800 GR 60 SERVIS
GRIZZONE Whey protein, yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve vücut tarafından kolayca sindirilir ve emilir. Bu nedenle, antrenman öncesi veya sonrası tüketildiğinde kasların hızlı bir şekilde yenilenmesine ve büyümesine yardımcı olabilir. Whey protein ayrıca, zayıflama programları sırasında da...grizzone.com.tr
İlk link echo ikincisi premium versiyon. Fiyat açısından bakınca da premium olanın indirimsiz hali diğer premium ürünler ile neredeyse aynı fiyat o yüzden biraz içime siniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harldine'ı zaten biliyorum hocam bu işin en çok önerilen markası. Eğer sizin fikriniz de illa kaliteli olsun 900gr olsun ise hardline'a yönelebilirim.
Eyvallah hocam sağolun. Akşama alayım hardline'ı artık ilerleyen zamanlarda da 2 kilo olanlara yöneliriz.Hardline al ustam grizonne'nin hammaddeleri için pek olumlu şeyler demiyorlar adamların açık kaynağı yok hammaddeleri nasıl nereden neyden imalat ediyorlar bilinmiyor alan kişilerde memnun değil zaten forumlarda şikayetlerde genel bakışlar bu şekilde hakkımızda sayfasındada sporcular fitneesçılar için falan diye yalandan zırvanalmış gibi dolu dolu gözüksün diye kendileri hakkında pek bi bilgi yok ki bu insan sağlığı sonuçta 30 servis olsun bilindik.olsun ustam
İnsallah ben k2+zma'da aldım vitamin komplex aldım ama kullansammı kullanmasammı emin değilin protein tozu+k2+zma+bcaa+o vitamin komplex'i ağır gelir mi bilemedimEyvallah hocam sağolun. Akşama alayım hardline'ı artık ilerleyen zamanlarda da 2 kilo olanlara yöneliriz.
Yani ben bu kadar ağır ilerlemeye korkardım açıkcası. Hepsini kullanamazdım yani. Tabii siz bünyeye güveniyorsanız bir şey diyemem.İnsallah ben k2+zma'da aldım vitamin komplex aldım ama kullansammı kullanmasammı emin değilin protein tozu+k2+zma+bcaa+o vitamin komplex'i ağır gelir mi bilemedim
K2 zma neyse bu ikisini ayrıyetten hap ile alıyorsun zma'yı ilk defa aldım denemek için bcaa zaten protein tozunun içinde var normalde sadece protein tozu ve k2 kullanıyorum bu sefer zma ve vitamin komplexsini bir deneyim dedim.o yüzden aldım aksine zaten normal yediklerimden fazlasıyla ihtiyacımı karşılıyomYani ben bu kadar ağır ilerlemeye korkardım açıkcası. Hepsini kullanamazdım yani. Tabii siz bünyeye güveniyorsanız bir şey diyemem.
MySupplement alin hem fiyatı uygun hem servis sayısı fazla1200-1300TL bütçem var. Çabuk bitmeyen kaliteside fena olmayan bi marka arıyorum.
Şimdilik aklımda bu var başka tavsiyeleri de bekliyorum.GRIZZONE GRIZZY WHEY PROTEIN PRO 1800 GR 60 SERVIS
GRIZZONE Whey protein, yüksek kaliteli protein kaynağıdır ve vücut tarafından kolayca sindirilir ve emilir. Bu nedenle, antrenman öncesi veya sonrası tüketildiğinde kasların hızlı bir şekilde yenilenmesine ve büyümesine yardımcı olabilir. Whey protein ayrıca, zayıflama programları sırasında da...grizzone.com.tr
Yediklerimden fazlasıyla ihtiyacımı karşılıyorum cümlesi gerçekten kıskandırıyor insanı hocam.K2 zma neyse bu ikisini ayrıyetten hap ile alıyorsun zma'yı ilk defa aldım denemek için bcaa zaten protein tozunun içinde var normalde sadece protein tozu ve k2 kullanıyorum bu sefer zma ve vitamin komplexsini bir deneyim dedim.o yüzden aldım aksine zaten normal yediklerimden fazlasıyla ihtiyacımı karşılıyom
Hardline çok önerildi hocam o yüzden onu düşünüyorum açıkcası.MySupplement alin hem fiyatı uygun hem servis sayısı fazla