Hardline, Nutrend, Optiumum, Scitec, HIQ ve bir çok marka kullandım. İçerik bakımından kullandığım en zengin ürün Optimum'du. Eğer bütçen yeterse kullanmanı tavsiye ederim ben beğendim. Yok dersenki daha f/p ürünler arıyorum. Nutrend ve ya Hardline'a yönelebilirsin.Şuan piyasada fiyatına değecek protein tozu markaları neler? Birde indirim olduğunu sanmıyorum şu aralar ama varsa söylerseniz sevinirim. Hangi markaları önermezsiniz onuda söylerseniz süper olur
Teşekkürler hocam, supplementler.com un wheyi hakkında ne düşünüyorsunuzHardline, Nutrend, Optiumum, Scitec, HIQ ve bir çok marka kullandım. İçerik bakımından kullandığım en zengin ürün Optimum'du. Eğer bütçen yeterse kullanmanı tavsiye ederim ben beğendim. Yok dersenki daha f/p ürünler arıyorum. Nutrend ve ya Hardline'a yönelebilirsin.
Onu kullanmak nasip olmadı hocam. Ama iyi bir ürün olduğunu duydum. Kullanılabilir yani.Teşekkürler hocam, supplementler.com un wheyi hakkında ne düşünüyorsunuz
Diğer protein tozlarına kıyasla içeriği zengin değil. WPC70 kullanıyor.çoğu arkadasım proteinocn kullanıyorlar ve memnunlar
Protein Ocean, Supplementer, HIQ, NOIS, Bigjoy, HardlineŞuan piyasada fiyatına değecek protein tozu markaları neler? Birde indirim olduğunu sanmıyorum şu aralar ama varsa söylerseniz sevinirim. Hangi markaları önermezsiniz onuda söylerseniz süper olur
kalite istiyosanız hıq , fiyat performans olarakta proteinocnŞuan piyasada fiyatına değecek protein tozu markaları neler? Birde indirim olduğunu sanmıyorum şu aralar ama varsa söylerseniz sevinirim. Hangi markaları önermezsiniz onuda söylerseniz süper olur