Ala bilirsin grizzone icine sinmediyse biohiitdw baka bilirsinBütün konuları gezeyim bi bakayım teşekkürler
Bewolf iyi degil kankagrizzone da iyi gibi ama bende pre si var çok kötü wheyi nasıldır bilmem içerik iyi gibiBeWolf Nutrition Whey Protein 2500 Gram 32 Servis Bisküvi Aromalı
Proteince Zenginleştirilmiş Toz Sporcu Gıdasıwww.bewolfnutrition.com
ben bu linktekini kullanıyorum memnunum İSA10 koduyla 270 e g geliyor
biohit ve grizzone dan daha iyiyidirAla bilirsin grizzone icine sinmediyse biohiitdw baka bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bewolf iyi degil kanka
Kesinlikle degil urunun yarisi whey bile degil bewolf dandikbiohit ve grizzone dan daha iyiyidir
niye olduğunu söyle de bir daha almayalım veya önermeyelimKesinlikle degil urunun yarisi whey bile degil bewolf dandik
Burda tartisilacak konu degil adam oneri istedi , ve sende neden onerdigini soyle o zaman bakalim bewolf alinacak marka degilniye olduğunu söyle de bir daha almayalım veya önermeyelim
,bir şey bildiğin yok o fiyat bandında f/p olabilecek markalardan zaten hardline ve hıq ile karşılaştırılacak kadar iyi değilBurda tartisilacak konu degil adam oneri istedi , ve sende neden onerdigini soyle o zaman bakalim bewolf alinacak marka degil
alemsin tamam kanka oyledir,bir şey bildiğin yok o fiyat bandında f/p olabilecek markalardan zaten hardline ve hıq ile karşılaştırılacak kadar iyi değil
daha dün ki çocuklarsınız gelip prof kesiliyorsunuzalemsin tamam kanka oyledir
KAHDKAHDJHSJDHAJHDKSJDJSdaha dün ki çocuklarsınız gelip prof kesiliyorsunuz
Butce?Bende arıyorum fp bi ürün öneride alayım