Neler Yeni

Protein tozu önerir misiniz?

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
dinlemeyin şu çocuğu allah rızası için ishal olup çıkarsınız üstüne paranız boşa gider
kollara bak kaslarını daha ön kolunu hissetmediğinden kulağına değdirecek hey allah ım
Kardes bi kendi ppna bak zargana velet nickine bakmak yeter😀

123kral14

80+ Silver
Ben kendi kullanmadigim birseyi onermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozele yaz bana sen
oha kanka özelden küfür mü edeceksin sen nasıl bir erkeksin vay be işte aradığım torun bravo kardeşim efsanesin çok korkuyorum bu arada modemin fişini çekeceğim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
oha kanka özelden küfür mü edeceksin sen nasıl bir erkeksin vay be işte aradığım torun bravo kardeşim efsanesin çok korkuyorum bu arada modemin fişini çekeceğim
sen kendi erkekligini belirttin simdi ise ozele gec bakalim “erkek”

123kral14

80+ Silver
bewolf alıyorum hocam
ben kendim kullanıyorum sabahları yulafın için atıyorum gayett güzel oluyor ben kendim kullanıyorum yani al derim
ayrıca protein tozunun içinde creatin varsa onu direk alma böyle bir ipucu vereyim

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
ben kendim kullanıyorum sabahları yulafın için atıyorum gayett güzel oluyor ben kendim kullanıyorum yani al derim
ayrıca protein tozunun içinde creatin varsa onu direk alma böyle bir ipucu vereyim
Run nutrition falanda kullaniyormussun seninle tartismaya hic degmez iyi gunler 😀

123kral14

80+ Silver
sen kendi erkekligini belirttin simdi ise ozele gec bakalim “erkek”
ben buna ne diyeyim ki işte klasik gym kekosu

Run nutrition falanda kullaniyormussun seninle tartismaya hic degmez iyi gunler 😀
pes artık kankam sen nasıl hackersin lütfen aileme zarar verme
marka hakkında ne biliyorsun da konuşuyorsun kuş beyinli arkadaşım supplement gurmesi yt yaz bakalım izle videolarını da az bilgilen

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
ben buna ne diyeyim ki işte klasik gym kekosu

pes artık kankam sen nasıl hackersin lütfen aileme zarar verme
marka hakkında ne biliyorsun da konuşuyorsun kuş beyinli arkadaşım supplement gurmesi yt yaz bakalım izle videolarını da az bilgilen
Supplement gurmesi abimi taniyorum zaten , hammade icerigini bilmeden sadece fiyst ve markanin kendi yazdigi degerlerw bakarak videoyu yapiyor abim paketlemede olmuyor hammade kalitesi whey olup olmadigi onlari bilmiyor ornegin ronicide ekliyor listeye ama ronic ne oldugu belirsiz bi marka velet abim

123kral14

80+ Silver
Hocam ben özellikle creatinli arıyordum kolay olsun diye biraz açıklarmısınız
testo taylandan duymuştum içeriği dolu göstermek için creatine falan koyuyorlar bir de marifet gibi kapağa yazıyorlar diyprdı
1679597231145.png

bunun gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,631
Üyeler
166,044
Son üye
alp3renx
Top Bottom