123kral14
80+ Silver
evet yeterli ama yanmayı hissether gün sabah 3 tekrar yeter mi? ben 20dk falan yapıyoruzdur diye hiç bakmamıştım
fazla kilolu değilsen
evet yeterli ama yanmayı hissether gün sabah 3 tekrar yeter mi? ben 20dk falan yapıyoruzdur diye hiç bakmamıştım
üçgen vücut için omuzu genişletip beli inceltmen gerekiyor vakum öneml i yüzdenşu an 82kg %16 yağ oranına sahibim.
Define de vakum iş yapar diyorlar
Hocam bewolfdan siparis etmistim ama urun hala onay bekliyor da, kargoya verilmedi ve bewolf a hic bir sekilde ulasamiyorum. Ne zaman verilecek bu kargoya?3 tekrar 20 saniye yapılıyor ama ben tukenise kadar gidiyorum tüm nefesi i boşaltım karnını içine cekebildigin kadar çekiyorsun ege fitness vakum videosundan bakabilirsin
iptal yok sanırsam, ben konuyu açtım yarım saat sonra wp den yazdılar lansmandan odlayı stok bitmiş bugün yarın çıkacakmış yolaBewolf çok iyi bir marka değildi. En son bir tane sponsorunun parasını ödemiyordu QWQDIOJAPSIDJASD
İptal edebiliyorsanız bunu alın https://musclebalance.com.tr/whey-protein-1400gr
1453 harunun indirim kodu vardı ne olduğunu bilmiyorum ama instagramında vardır. MuscleBalance çoğu markadan daha kaliteli.
Ürün bana geldiğinde bile öyle yazıyordu gelir merak etmeiptal yok sanırsam, ben konuyu açtım yarım saat sonra wp den yazdılar lansmandan odlayı stok bitmiş bugün yarın çıkacakmış yola
Hocam hala onaylanmadi urun, iletisime de gecemiyyorum markayla. Keske baska bir yerden alsaydimÜrün bana geldiğinde bile öyle yazıyordu gelir merak etme
aynı şeyleri bende yaşadım ürün geldiği halde hala onaay bekliyor diyordu öncesinde mail tmıştım ona cevp vermediilerHocam hala onaylanmadi urun, iletisime de gecemiyyorum markayla. Keske baska bir yerden alsaydim
ne kadar sürede geldi? kargoya berilince telefona mesaj gelmesi gerekmiyor mu? dairenin zili çalışmıyor kargoyu arayıp söylemem lazımaynı şeyleri bende yaşadım ürün geldiği halde hala onaay bekliyor diyordu öncesinde mail tmıştım ona cevp vermediiler
Hocam ürün geldi, icinde ölcek var mi? Bosuna karistirmayayim simdi iciniaynı şeyleri bende yaşadım ürün geldiği halde hala onaay bekliyor diyordu öncesinde mail tmıştım ona cevp vermediiler