Nasıl yani hocam, içeriğine bakmadan siparişi geçtim benben kendim kullanıyorum sabahları yulafın için atıyorum gayett güzel oluyor ben kendim kullanıyorum yani al derim
ayrıca protein tozunun içinde creatin varsa onu direk alma böyle bir ipucu vereyim
Nasıl yani hocam, içeriğine bakmadan siparişi geçtim ben
Ben de kendim ayarlıyorum hocam, 8-9 aydır spor yapıyorum beslenmeyi iyi aeaştırmıştım ama supplement araştırmadım daha önce. Diğer arkadaş toksiklik yaptığı için sizin önerdiğinizi alayım dedim. Teşekkür ederimbunda yok zaten sen kullan düzenli yemeğini ye özelden beslenme programı da atabilirim zamanında almıştım fakat şuan bilgili olduğum için kendim ayarlıyabiliyorum
- Porsiyon Ağırlığı 25 gr
- Porsiyon Sayısı 32 +
- Porsiyon Başına Besin Değerleri; Enerji: 535 kj/ 128 kcal
- Yağ 2 gr
- Doymuş Yağ 1 gr
- Karbonhidrat 3 gr
- Şeker 1 gr
- Protein 24 gr
- Bcaa 5100 mg
- Glutamine 4000 mg
- Sodyum 30 mg
- B6 1.4 mg
- Vitamin C 120 mg
Kagit uzerine bakan elemanbunda yok zaten sen kullan düzenli yemeğini ye özelden beslenme programı da atabilirim zamanında almıştım fakat şuan bilgili olduğum için kendim ayarlıyabiliyorum
- Porsiyon Ağırlığı 25 gr
- Porsiyon Sayısı 32 +
- Porsiyon Başına Besin Değerleri; Enerji: 535 kj/ 128 kcal
- Yağ 2 gr
- Doymuş Yağ 1 gr
- Karbonhidrat 3 gr
- Şeker 1 gr
- Protein 24 gr
- Bcaa 5100 mg
- Glutamine 4000 mg
- Sodyum 30 mg
- B6 1.4 mg
- Vitamin C 120 mg
rica ederimBen de kendim ayarlıyorum hocam, 8-9 aydır spor yapıyorum beslenmeyi iyi aeaştırmıştım ama supplement araştırmadım daha önce. Diğer arkadaş toksiklik yaptığı için sizin önerdiğinizi alayım dedim. Teşekkür ederim
Toksiklikmi? Kimin baslattigini farketmedin herhaldeBen de kendim ayarlıyorum hocam, 8-9 aydır spor yapıyorum beslenmeyi iyi aeaştırmıştım ama supplement araştırmadım daha önce. Diğer arkadaş toksiklik yaptığı için sizin önerdiğinizi alayım dedim. Teşekkür ederim
Wheyin tam olarak nasil bi faydasini gordun? Kreatin dersin tamam , kimseyle dalga gecmiyorum ve benden daha onde degilsin bewolfunda kotu oldugunu supptan anlayan biri biliyorrica ederim
böyle tipler beni lk spora başladığımda dalga geçiyorlardı şuan görüntü ve ağırlık olarak onlardan daha öndeyim egolarından yerlerinde saydılar
yarın biri markanın neden kötü olduğu konusunda ikna edici nesnel deliller sunar tamam deriz ama ben faydasını gördüm bir zararını görmedim fiyatı da uygun önermem saçma olur
senin türkçeni...Toksiklikmi? Kimin baslattigini farketmedin herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wheyin tam olarak nasil bi faydasini gordun? Kreatin dersin tamam , kimseyle dalga gecmiyorum ve benden daha onde degilsin bewolfunda kotu oldugunu supptan anlayan biri biliyor
ppdan belli zargana abisenin türkçeni...
kankam bak rutinimi anlatıyorum
sabah 6 da kalkıyorum
vakum
elma sirkesi
yulaf whey muz kaynar su yiyip çıkıyorum
öğlen 3-4 yumurta
akşam evde ne varsa
4 haftada ege fitness ful body ve bu rutinle senin 6 aylık gelişimini gösterdim farklı etkenler olsa da
gördüğün üzere kilomun 2-2.5 katı protein almadığım halde protein açığım fazla değil neden demek ki whey güzel sindiriliyor falan
bfl tyt 100 net bu kelamlarını ciddiye almadıppdan belli zargana abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaza 3-4 ay kala body yapacigini sanan veletlerdensin sadece seninle neden hala muhattap oluyorum bilmiyorum umarim beyninde gelisir iyi gunler
Hocam vakumu kaç dk yapıyorsun? ben defineye gireli 3 hafta oldu sadece sabahların karın çalışıyorum hafiften karın bölgesi şekillenmeye başladı ama vakum yapmadım daha önce. İşe yarıyor mu ve ne kadar süre nasıl yapılır vakumbfl tyt 100 net bu kelamlarını ciddiye almadı
3 tekrar 20 saniye yapılıyor ama ben tukenise kadar gidiyorum tüm nefesi i boşaltım karnını içine cekebildigin kadar çekiyorsun ege fitness vakum videosundan bakabilirsinHocam vakumu kaç dk yapıyorsun? ben defineye gireli 3 hafta oldu sadece sabahların karın çalışıyorum hafiften karın bölgesi şekillenmeye başladı ama vakum yapmadım daha önce. İşe yarıyor mu ve ne kadar süre nasıl yapılır vakum
her gün sabah 3 tekrar yeter mi? ben 20dk falan yapıyoruzdur diye hiç bakmamıştım3 tekrar 20 saniye yapılıyor ama ben tukenise kadar gidiyorum tüm nefesi i boşaltım karnını içine cekebildigin kadar çekiyorsun ege fitness vakum videosundan bakabilirsin