Neler Yeni

Protein tozu önerisi

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

-CrawL

80+ Gold
açıkcası ben bunu alacağım
içeriği güzel fiyatı güzel marka güvenilir hediyeleri güzel
artan parayla da kreatin alabilirsin siteden baya uygun daha yeni açıldığı için
Alıntıyı görüntüle
böyle yazıyor ama indirimli fiyat bitince 600+ olacak diyorlar
100gramında 60gr protein var :D en az +75 olması lazım 100gramında 30gr şeker var bide içeriği güzel demişsiniz orda patladım :D kesinlikle alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır hocaam bayramda indirim olmazsa whey düsünüyorum attıgıniz
Kilon başına 1.6-2Gr protein alabılıyorsan normal besinlerden protein tozu almana gerek yok. protein tozunu almadan öncec o protein ihtiyacını karşılayabiliyormusun diye düşün. Karşılayabiliyorsan protein tozu yerine Creatine almalısın.
bu creatini öneririm supgurme10 kodu ile 125tl ye geliyor ben 2paket aldım daha öncedende 1paket kullanmıştım gayet güzel öneririm b6 vitamini taurine ilaveli yanında 1şase whey protein ile geliyor o whey protein bile 10-15tl creatine için kalıyo 110-115tl fiyatı çok iyi 40servis.

Ben protein ihtiyacımı karşılayamıyorum diyorsan protein tozu yerine tavuk ye. Protein tozu alınca daha hızlı gelişeceğini düşünme. Eğer yemek için zamanım yok illa protein tozu alcam diyorsan.

Son düzenleme:

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
100gramında 60gr protein var :D en az +75 olması lazım 100gramında 30gr şeker var bide içeriği güzel demişsiniz orda patladım :D kesinlikle alınmaz.

Kilon başına 1.6-2Gr protein alabılıyorsan normal besinlerden protein tozu almana gerek yok. protein tozunu almadan öncec o protein ihtiyacını karşılayabiliyormusun diye düşün. Karşılayabiliyorsan protein tozu yerine Creatine almalısın.
bu creatini öneririm supgurme10 kodu ile 125tl ye geliyor ben 2paket aldım daha öncedende 1paket kullanmıştım gayet güzel öneririm b6 vitamini taurine ilaveli yanında 1şase whey protein ile geliyor o whey protein bile 10-15tl creatine için kalıyo 110-115tl fiyatı çok iyi 40servis.

Ben protein ihtiyacımı karşılayamıyorum diyorsan protein tozu yerine tavuk ye. Protein tozu alınca daha hızlı gelişeceğini düşünme. Eğer yemek için zamanım yok illa protein tozu alcam diyorsan.
hocam siteye girmiyor 500 tl civarına creatin öneriniz var mı

-CrawL

80+ Gold
hocam siteye girmiyor 500 TL civarına creatin öneriniz var mı
1657090970076.png

125Tl 40Servis. Bunu önerebilirim creatine eğer kellik genetiği varsa saç dökümünü hızlandırabiliyor bence öncelikle sana attıgımı al dene saç dökülmeye etkisi varmı diye bir dene önce.

hocam siteye girmiyor 500 TL civarına creatin öneriniz var mı
Creatinde marka çok önemli değil hepsinin hammaddesi aynı zaten.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Alıntıyı görüntüle
125Tl 40Servis. Bunu önerebilirim creatine eğer kellik genetiği varsa saç dökümünü hızlandırabiliyor bence öncelikle sana attıgımı al dene saç dökülmeye etkisi varmı diye bir dene önce.

creapure olanları alın. Onların hammaddeleri aynı.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Chloe Grace Moretz
Alıntıyı görüntüle

hocam son olarak tadı nasıl daha önce protein ocean dan aldım içemiyorum berbat bir tadı var miğdem bulanıyor

123kral14

80+ Silver

fiytın vurdun mu bunu
dediğin ölekkikleri tşıyn bir whey tr mısın

Top Bottom