stizzy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Alan çoğu kişi gerçekten kaliteli olduğunu söylüyor, para bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. Ve bayramda indirim yapacaklar %30
içeriği iyi zaten zamanında stok yapmıştım sporu bıraktığım için satıyorumTr ye ronici getiren marka fiyatı baya baya iyi
İçeriği de güzel bence alınabilir
Pederin baaayrm hrcçlığını bekliyom ben buna çökeceiğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baya iyi içeriği kaliteli duruyor
yazık günah buna bu kadar para verilmez zengin bile olsan verilmezAlan çoğu kişi gerçekten kaliteli olduğunu söylüyor, para bulabilirsem bende almayı düşünüyorum.
izole proteinlere bakılabilir fazla pahalı gerçektenAlan çoğu kişi gerçekten kaliteli olduğunu söylüyor, para bulabilirsem bende almayı düşünüyorum. Ve bayramda indirim yapacaklar %30
bayramı bekle derimhocam 3 tane atıldı buraya aralarından en iyisi hangsii yardımcı olabilicek var mı ben değerleri bilmiyorum
hocam bayramı bekleyicem sizle alırım ben protein ocean dan bcaa+ ve protein aldım fakat bcaa nın tadı o kadar berbatki miğdem bulanıyor 3 kere içtimbir daha içemedim kaldırdım hocambayramı bekle derim
bayram indirimlerinde beraber aynı şeyi alırız
çok büyük bir indirim olmazsa diğer markalarda ben run nutrition alacağım ama bakalım
egefıtness koduyla 116tl oluyor buna bakabilirsin![]()
Pre-Workout Supreme Fiyatı - En İyi Pre-Workout Supreme Supplementi Al
Pre-Workout Supreme ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Pre-Workout Supreme satın almak için Proteinocean'ı tercih edebilirsiniz. Ürünü kullananların kullanıcı yorumları burada.proteinocean.com
tamamdır hocaam bayramda indirim olmazsa whey düsünüyorum attıgınizSertifikasız supplementler almamalısın.
Benim şu an kullandığım 3 supplement aşağıda ve gayet memnunum. Tavsiyem de protein tozu içerisinde kreatin olmayanından alman olur.
![]()
Supplementler.Com Whey Protein 2000 Gr - Whey Protein
Yüksek servisli, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
![]()
Kingsize Nutrition BCAA + Glutamine Powder 1000 Gr - BCAA
Her serviste yüksek Glutamin ve BCAA, 1000 gramlık ekonomik boy, vegan kullanıma uygun, taurin ilaveli! İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
![]()
SSN Sports Style Nutrition Creatine Refuel 300 Gr (Aromasız)
SSN Creatine Refuel 300 Gr nedir ?SSN Creatine Refuel 300 Gr kreatin monohidrat ürünüdür. Ürünümüz 200 Mesh, suda çözünmesi en yüksek ve kolay molekül büyüklüğünde Creatine Monohydrate içermektedir.Antrenmanlarınızda gerekli olan performansı elde etmenize yardımcı olabilen bir sporcuwww.ssnsports.com.tr
Sertifikalı ve hammadde kalitesi yüksek olan ürünler almanı tavsiye ederim. İçeriği iyi diye zor sindirimi olan şeyler işe yaramayabilir.
hocam 700 tl lerde senin önerin hangisidir optimmu dikkatimi cekti ama 1400 civarıSupplementler.com'un kendi protein tozu gayet iyi.
Scitec markası iyidir.
Big joy iyidir.
SSN iyidir.
Hardline whey 3 matrix gayet iyi.
Almışken kaliteli alıyım dersen Optimum, Weider, multipower, gibi markalar çok iyidir.